Zakelijke projecten

Zonwering projecten voor bedrijven

Voor bedrijven hebben we een ruim aanbod binnen- en buitenzonwering. Of u nu op zoek bent naar elegante binnen jaloezieën voor op kantoor, een stevig rolluik voor uw winkel pand of een terrasscherm voor horeca gelegenheid. Voor elk bedrijf is er een oplossing tegen de zon of het beveiligen van een pand.

Zonwering specialist

Als zonwering specialisten weten wij als geen ander hoe we u moeten helpen met zonwering. We bieden zowel hoge kwaliteit maatwerk zonwering als standaard zonwering. Het maakt dan ook niet uit hoe groot je kantoor is en welke afmetingen de ramen hebben. We zullen altijd aansluiten op uw wensen!

Bekijk zakelijke projecten zoals:

Zakelijke voordelen

 • Hoge kwaliteit en lage prijzen
 • Vrijblijvend advies bij u op kantoor
 • Uitstekende service en aftersales
 • Wij denken in oplossingen voor uw bedrijf
 • Professionele inmeting en montage
 • Extra korting bij grote afname

Ontzorging voor bedrijven

Ben je opzoek naar een betrouwbare zonwering specialist in regio Utrecht? Dan zijn wij de perfecte partner voor u! We leveren aan kantoren, winkel panden, bouw bedrijven en horeca gelegenheden. Voor bedrijven zijn er complete maatwerk concepten maar ook goedkopere variant van zonwering. Alle producten die we leveren zijn van goede kwaliteit even als de montage. We ontzorgen u zoveel mogelijk in het proces en regelen alles van begin tot eind in de puntjes.

Vrijblijvend advies gesprek?

Wil je meer informatie over het plaatsen van zonwering? We komen graag langs bij u op kantoor voor een gratis advies gesprek op maat. Als zonwering specialisten weten we als de beste wat past bij uw kantoor of winkel. U krijgt van ons altijd een vrijblijvend advies gesprek en extra informatie over het product dat u wenst te verkrijgen!

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
 • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
 • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
 • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
 • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.