Screens sportschool Utrecht Leidsche Rijn

In Utrecht Leidsche Rijn heeft Schaduw Zonwering op deze dag een aantal prachtige screens geplaatst aan deze sportschool. De screens staan bij aan het verkoelen van de sportschool waardoor je hier beter kunt sporten. De screens kunnen vanaf elke plek worden bediend door middel van een afstand bediening. Dit is handig voor het personeel want ze kunnen de screesn nu gewoon bedienen vanaf hun plek. Met deze screens wordt de meeste warmte van buiten geweerd en is het niet meer zo benauwd in de sportschool. In de sportschool kunnen er nu meer mensen tegelijk komen sporten zonder dat het te benauwd wordt. Screens werken namelijk als optimale zonwering wat betekend dat ze bijna alle warmte buiten houden en de temperatuur aangenaam blijft. Ook op de warmste dagen van het jaar zal het in deze sportschool lekker koel zijn en kan iedereen gerust gaan sporten.

Screen Utrecht

Een screen is een van de meest praktische manieren van zonwering. Het effect van screens is vrij groot, ze weren namelijk 80% van het zonlicht. De binnentemperatuur zal met screens altijd aangenaam blijven waardoor iedereen zich comfortabel voelt wanneer ze binnen zijn. Een screen zit strak langs het raam gemonteerd wat bijstaat aan het effect van de screens. Omdat het raam volledig afgesloten zit zal de zonwering beter zijn als wanneer het screen los zit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van screens of ben je al van plan om screens aan te schaffen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op zodat we jou kunnen adviseren over de perfecte zonwering voor jouw situatie!

 

Laat u niet langer verblinden!