Screens sportschool Utrecht Leidsche Rijn

In Utrecht Leidsche Rijn heeft Schaduw Zonwering op deze dag een aantal prachtige screens geplaatst aan deze sportschool. De screens staan bij aan het verkoelen van de sportschool waardoor je hier beter kunt sporten. De screens kunnen vanaf elke plek worden bediend door middel van een afstand bediening. Dit is handig voor het personeel want ze kunnen de screesn nu gewoon bedienen vanaf hun plek. Met deze screens wordt de meeste warmte van buiten geweerd en is het niet meer zo benauwd in de sportschool. In de sportschool kunnen er nu meer mensen tegelijk komen sporten zonder dat het te benauwd wordt. Screens werken namelijk als optimale zonwering wat betekend dat ze bijna alle warmte buiten houden en de temperatuur aangenaam blijft. Ook op de warmste dagen van het jaar zal het in deze sportschool lekker koel zijn en kan iedereen gerust gaan sporten.

Screen Utrecht

Een screen is een van de meest praktische manieren van zonwering. Het effect van screens is vrij groot, ze weren namelijk 80% van het zonlicht. De binnentemperatuur zal met screens altijd aangenaam blijven waardoor iedereen zich comfortabel voelt wanneer ze binnen zijn. Een screen zit strak langs het raam gemonteerd wat bijstaat aan het effect van de screens. Omdat het raam volledig afgesloten zit zal de zonwering beter zijn als wanneer het screen los zit.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van screens of ben je al van plan om screens aan te schaffen? Twijfel dan niet en neem contact met ons op zodat we jou kunnen adviseren over de perfecte zonwering voor jouw situatie!

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

7 juli 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.