Screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie

Profiteer van de voordelen van onze Solar screens

Ze behoren tot de nieuwste innovaties op het gebied van zonwering: screens op zonne-energie, ook wel Solar screens genoemd. Vraag gauw een vrijblijvende offerte aan en kies net als duizenden andere Nederlanders voor Solar screens. Wij leveren ze tegen scherpe prijzen, inclusief montage!  

  •  Schaduw Zonwering is dé specialist in dit type zonwering
  •  Volledig op zonne-energie
  •  Goed tegenhouden van warmte en zonlicht
  •  Privacy
  •  Extra duurzaamheid en gebruiksgemak.
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 155 beoordelingen
js_loader

Hoe werken Solar screens? 

Solar screens zijn uniek omdat ze volledig werken op zonne-energie. Net als bij normale screens kunt u ze omhoog en naar beneden doen via een afstandsbediening. De achterliggende techniek is echter heel anders. Bij Solar screens hoeft er namelijk helemaal geen bedrading te pas te komen. In plaats daarvan zijn ze aan de voorkant voorzien van een klein zonnepaneel. Deze zorgt ervoor dat de accu continu opgeladen wordt. En het mooie is: daar is echt niet een hele dag zon voor nodig.

Screens op zonne-energie - Schaduw Zonwering 123

Wat klanten over ons zeggen op Google

Namens de bewoners van onze VvE Het Hogerhuis te Vleuten offerte aangevraagd. Hebben uiteindelijk gekozen voor het knikarmscherm Verona type Ipanema van 500cm x 300cm in de kleur RAL 7016.Is allemaal zeer vlotjes verlopen en geleverd tegen een zeer scherpe prijs met als bijkomend voordeel geen aanbetaling en betaling pas NA montage. Kortom een klein bedrijf met grote prestaties! Zeker het aanbevelen waard.
Theo Ruijter
Theo Ruijter
13:48 21 Mar 23
Super snelle actieEen maand eerder geplaats dan afgesprokenHeel erg fijn
Anita Zuin-Oosterhuis
Anita Zuin-Oosterhuis
16:47 19 Mar 23
Vanaf de eerste opmeting tot en met de uiteindelijke plaatsing en afwerking van het nieuwe zonnescherm vakkundig werk geleverd.
Jaap Boom
Jaap Boom
15:01 16 Mar 23
Goede communicatie, scherpe prijs.
Jorrit Breemer
Jorrit Breemer
15:24 09 Mar 23
Eind november 2022 zijn er bij ons 8 rolluiken geplaatst en pas nu een review.Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen - mede door de positieve reviews - en gevraagd naar een offerte wat prima bleek te passen in ons budget.Na inmeten en goed advies vervolgens door Bobby hen de opdracht gegeven en eind november volgde de afspraak voor plaatsing door Rocco en Fred, zeer vriendelijke en gedreven monteurs.Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder, de rolluiken hebben vorst en windkrachten al voor de kiezen gehad en er is geen enkel nadeel te bespeuren, geen geruis of geklapper oid en open en dicht loopt als een zonnetje.Daarnaast waren wij nieuwsgierig naar de energiezuinige werking en ons gevoel zegt dit zeker scheelt, binnenshuis koelt ’s nachts minder af dan voorheen (bij dezelfde instelling thermostaat).Wij zijn superblij met deze rolluiken, ook voor het oog zien ze er echt mooi uit en kunnen Schaduw Zonwering van harte aanbevelen.
Pim van Zwieten
Pim van Zwieten
08:40 21 Feb 23
Wat en service zeg! Er was iets niet helemaal ok met ons rolluik (deukje in de kap) kwamen de monteurs achter tijdens de montage.Dit werd meteen doorgegeven en een nieuwe besteld. De rekening hoefden we uiteindelijk pas te betalen nadat de nieuwe kap gemonteerd was. ZO GA JE MET JE KLANTEN OM! Wat een service zeg.En oh ja het luik is fantastisch en zijn we erg blij mee.
stefan85713
stefan85713
08:39 08 Feb 23
js_loader

De voordelen van screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie hebben ontzettend veel voordelen. Allereerst profiteert u, net als bij onze reguliere screens, van:

  • Uitstekende bescherming tegen zonlicht en warmte. ’s Zomers houden screens uw woning koel en houden ze fel zonlicht tegen;
  • Meer privacy. Het mooie van screens is dat je er vanaf buiten niet doorheen kunt kijken, terwijl dit vanaf de binnenkant wel mogelijk is. Zo heb je ook niet last van een opgesloten gevoel;
  • Doordat screens zonlicht tegenhouden al voordat dit op de ramen schijnt, zorgen ze ervoor dat u geen last hebt van schitteringen op uw scherm als u op uw laptop aan het werk bent of tv zit te kijken.

Bij screens die werken op zonne-energie profiteert u echter van nog meer voordelen die er bij de standaard uitvoeringen niet zijn:

1) Duurzaamheid 

Ten eerste zijn Solar screens ontzettend duurzaam. Dit is natuurlijk logisch, ze werken immers volledig op zonne-energie. Eigenlijk is dit niet helemaal waar, want daglicht is al genoeg om de accu in de screenkast altijd opgeladen blijft. De screens zijn hierdoor 100% energieneutraal.

2) Draadloos 

Een bijkomend voordeel van het feit dat Solar screens geen stroom nodig hebben, is dat ze ook geen bedrading nodig hebben om aangesloten te kunnen worden. Screens op zonne-energie zijn dus volledig draadloos, wat betekent dat u ze overal kunt monteren waar u maar wilt. Een stroomaansluiting is namelijk niet nodig.

3) Geen kabelgaten op de muur 

Draadloze screens, dat scheelt ook weer bij de montage. U hoeft namelijk niet meer aan de slag met boormachines om kabelgaten op de muur te creëren. Solar screens kunt u dus prima zelf monteren, ook als u niet zo handig bent.

Screens op zonne-energie monteren 

Doordat u niet hoeft te rommelen met bedrading en elektriciteit, zijn screens op zonne-energie een stuk gemakkelijker te monteren dan traditionele screens. Dit maakt het aantrekkelijker om zelf te doen.

Koopt u echter uw screens bij Schaduw Zonwering, dan hoeft u zich überhaupt niet druk te maken over de montage. Wij leveren onze Solar screens namelijk inclusief montage!

Solar screens bestellen bij Schaduw Zonwering 

Bent u enthousiast geworden over de voordelen van screens op zonne-energie? Neem dan gauw contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij maken onze zonwering graag voor u op maat. Bovendien leveren wij onze screens altijd inclusief montage. Voor u het weet geniet u van uw eigen 100% duurzame screens met elektrische bediening. Vraag gauw een offerte aan of plan een persoonlijk gesprek in met één van onze specialisten.

Laat u niet langer verblinden!