Screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie

Profiteer van de voordelen van onze Solar screens

Ze behoren tot de nieuwste innovaties op het gebied van zonwering: screens op zonne-energie, ook wel Solar screens genoemd. Schaduw Zonwering is dé specialist in dit type zonwering. Onze Solar screens werken volledig op zonne-energie. Naast de gebruikelijke voordelen van screens, zoals het tegenhouden van warmte en zonlicht en het verhogen van je privacy, bieden screens op zonne-energie ook nog extra duurzaamheid en gebruiksgemak. Ze zijn namelijk reuzegemakkelijk te monteren. Vraag gauw een vrijblijvende offerte aan en kies net als duizenden andere Nederlanders voor Solar screens. Wij leveren ze tegen scherpe prijzen, inclusief montage!  

Hoe werken Solar screens? 

Solar screens zijn uniek omdat ze volledig werken op zonne-energie. Net als bij normale screens kunt u ze omhoog en naar beneden doen via een afstandsbediening. De achterliggende techniek is echter heel anders. Bij Solar screens hoeft er namelijk helemaal geen bedrading te pas te komen. In plaats daarvan zijn ze aan de voorkant voorzien van een klein zonnepaneel. Deze zorgt ervoor dat de accu continu opgeladen wordt. En het mooie is: daar is echt niet een hele dag zon voor nodig.

screens op zonne-energie

De voordelen van screens op zonne-energie

Screens op zonne-energie hebben ontzettend veel voordelen. Allereerst profiteert u, net als bij onze reguliere screens, van:

  • Uitstekende bescherming tegen zonlicht en warmte. ’s Zomers houden screens uw woning koel en houden ze fel zonlicht tegen;
  • Meer privacy. Het mooie van screens is dat je er vanaf buiten niet doorheen kunt kijken, terwijl dit vanaf de binnenkant wel mogelijk is. Zo heb je ook niet last van een opgesloten gevoel;
  • Doordat screens zonlicht tegenhouden al voordat dit op de ramen schijnt, zorgen ze ervoor dat u geen last hebt van schitteringen op uw scherm als u op uw laptop aan het werk bent of tv zit te kijken.

Bij screens die werken op zonne-energie profiteert u echter van nog meer voordelen die er bij de standaard uitvoeringen niet zijn:

1) Duurzaamheid 

Ten eerste zijn Solar screens ontzettend duurzaam. Dit is natuurlijk logisch, ze werken immers volledig op zonne-energie. Eigenlijk is dit niet helemaal waar, want daglicht is al genoeg om de accu in de screenkast altijd opgeladen blijft. De screens zijn hierdoor 100% energieneutraal.

2) Draadloos 

Een bijkomend voordeel van het feit dat Solar screens geen stroom nodig hebben, is dat ze ook geen bedrading nodig hebben om aangesloten te kunnen worden. Screens op zonne-energie zijn dus volledig draadloos, wat betekent dat u ze overal kunt monteren waar u maar wilt. Een stroomaansluiting is namelijk niet nodig.

3) Geen kabelgaten in de muur 

Draadloze screens, dat scheelt ook weer bij de montage. U hoeft namelijk niet meer aan de slag met boormachines om kabelgaten in de muur te creëren. Solar screens kunt u dus prima zelf monteren, ook als u niet zo handig bent.

Screens op zonne-energie monteren 

Doordat u niet hoeft te rommelen met bedrading en elektriciteit, zijn screens op zonne-energie een stuk gemakkelijker te monteren dan traditionele screens. Dit maakt het aantrekkelijker om zelf te doen.

Koopt u echter uw screens bij Schaduw Zonwering, dan hoeft u zich überhaupt niet druk te maken over de montage. Wij leveren onze Solar screens namelijk inclusief montage!

Solar screens bestellen bij Schaduw Zonwering 

Bent u enthousiast geworden over de voordelen van screens op zonne-energie? Neem dan gauw contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij maken onze zonwering graag voor u op maat. Bovendien leveren wij onze screens altijd inclusief montage. Voor u het weet geniet u van uw eigen 100% duurzame screens met elektrische bediening. Vraag gauw een offerte aan of plan een persoonlijk gesprek in met één van onze specialisten.

Laat u niet langer verblinden!