Onze werkwijze

Aanpak en kosten zonwering bestellen of laten plaatsen

Nadat u contact met ons heeft opgenomen maken we graag een afspraak voor een vrijblijvend gesprek bij ons in de showroom of bij u thuis. Dit is ook ’s avonds mogelijk. In het gesprek bespreken we uw persoonlijke wensen en behoeften voor uw nieuwe zonwering. Ook behandelen we uw budget en denken graag mee in een gepaste oplossing met betrekking tot de wensen en kosten. Indien u dit wilt adviseren wij u ook graag over de kleur van uw nieuwe zonwering. Na afloop van het gesprek ontvangt u een offerte op maat, afgestemd op uw voorkeuren en budget. Als u akkoord gaat met de offerte plannen we een datum in om de zonwering bij u te leveren of te plaatsen.

Communicatie en betrouwbaarheid

Tijdens het plaatsen van de nieuwe zonwering houden wij u op de hoogte van de voortgang. Schaduw Zonwering is van de open en eerlijke communicatie: u zult niet voor verrassingen komen te staan.

Klanttevredenheid en afterservice

Zodra de nieuwe zonwering is geplaatst, controleren wij samen met u de nieuwe installatie(s). Hierbij lopen we nog eens zorgvuldig na of de zonwering aan alle details van uw wensen en verwachtingen voldoet. Wij hechten grote waarde aan onze klanttevredenheid. Ook adviseren we u graag over het onderhoud van uw nieuwe zonwering en blijven graag in contact met u.

Overige vragen, op welk moment dan ook, kunt u uiteraard altijd aan ons stellen.

Lees meer over het team van Schaduw Zonwering

Waarom Schaduw Zonwering?

  • Eerlijke prijzen, hoge kwaliteit
  • Specialist in regio Utrecht en omstreken
  • Vrijblijvend advies aan huis, ook 's avonds
  • Uitstekende service en aftersales
  • Altijd betrokken en persoonlijk
  • Wij denken in oplossingen
  • Professionele inmeting en montage
Wij hebben recentelijk twee rolluiken laten plaatsen ter verduistering van onze slaapkamer. We zijn helemaal tevreden! Mariëtte & Peter

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken