Elektrische bediening

De standaard van vandaag

Elektrische bediening voor zonwering is tegenwoordig de standaard. De nieuwste trends zijn bijvoorbeeld de IO-homecontrol en RTS technologie van Somfy. Schaduw Zonwering speelt perfect in op het moderne concept van volledig geautomatiseerde zonwering die op afstand te bedienen is.

 

Door op de juiste manier om te gaan met de technische mogelijkheden in de markt, kunnen wij u van de handigste en slimste automatische besturingen en bedieningen voorzien… geheel in lijn met uw wensen, eisen, budget én woonsituatie!

Verschillende bedieningsmogelijkheden van Somfy

Afstandsbediening Zonwering
Screens

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.