Screens

Screen Actie: 20% KORTING
t/m 30 juni 2024

Bent u op zoek naar A-kwaliteit screens? Dan bent u bij Schaduw Zonwering op het juiste adres. Deze maand krijgt u namelijk 20% korting op onze screens. Dankzij de hoge kwaliteit geven ze een zacht, diffuus licht in huis en ze weren 80% zonlicht en warmte.

Rolluiken

Rolluiken Aanbieding: 20% KORTING
t/m 30 juni 2024

Bent u opzoek naar een rolluiken aanbieding? Dan bent u bij Schaduw Zonwering op het juiste adres. Deze hele maand bieden wij namelijk 20% korting op alle rolluiken. Onze rolluiken zijn kwalitatief en onderscheidend in de markt. Dit komt onder andere dankzij het feit dat onze rolluiken de kleinste kast van Nederland hebben. 

Terrasscherm

Verano Ipanema terrasscherm
gratis montage t/m 30 juni 2024

Bent u op zoek naar een terrasscherm van hoge kwaliteit? Dan bent u bij Schaduw Zonwering op het juiste adres. Bij aankoop van een Verano Ipanema terrasscherm ontvangt u momenteel gratis montageservice ter waarde van €300,-.

Solar screen

Solar motor screen actie:
t/m 30 juni 2024

Bent u op zoek naar een solar screen? Dan hebben we deze maand een speciale actie bij Schaduw Zonwering. U krijgt nu namelijk 50% korting op de Somfy Solar motor bij een screen. Een screen op zonne-energie heeft een zonnepaneel. Dit paneel zorgt voor een volle accu, waardoor de motor altijd klaar is voor gebruik. En dat alles op de kracht van daglicht! Dus geen bedrading en gaten in de muur.

Solar rolluik

Solar motor rolluik actie:
t/m 30 juni 2024

Bent u op zoek naar een solar rolluik? Goed nieuws: bij Schaduw Zonwering hebben we nu een speciale actie. U krijgt deze maand namelijk 50% korting op de Somfy Solar motor bij een rolluik. Een rolluik op zonne-energie heeft een zonnepaneel. Natuurlijk daglicht is alles wat nodig is voor het opladen van de batterij, of het nu zonnig is of bewolkt. Er is geen netstroomaanvoer nodig dus minimale schade aan gevel of binnenshuis.

Laat u niet langer verblinden!