Screens

20% KORTING op alle screen t/m 31 januari 2023

Wat houdt de speciale actie in? 

Als u op zoek bent naar screens voor uw woning, dan vindt u het vast fijn om te weten dat wij tot en met januari 20% korting geven op al onze screens. Deze zonwering is gemaakt aan de hand van de meest innovatieve technieken, waardoor het tegenwoordig mogelijk is om de screens elektrisch te bedienen. U kunt gemakkelijk zelf een tijdstip programmeren wat ervoor zorgt dat de zonwering zodra de zon schijnt gaat zakken. Op die manier heeft u nooit meer last van felle en warme zonnestralen in huis. Daarnaast is het handig om te weten dat al onze screens van de beste materialen worden gemaakt. Hierdoor bent u verzekerd van een lange levensduur. Bent u dus op zoek naar screens? Dan gaat u daarvoor natuurlijk naar dé zonwering specialist Schaduw Zonwering! 

20170428_173221
20180814_1322300-1280x960

Screens kopen tijdens de actie

Kiest u ervoor om screens te kopen tijdens de screens actie? Dan wilt u natuurlijk niets liever weten dan hoeveel u dit uiteindelijk gaat kosten. Toch is dit voorafgaand lastig om te bepalen aangezien dit enorm afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, het type en de afmeting. Wel is het belangrijk om te weten dat het niet uitmaakt welke screens u kiest, want ze geven allemaal een zacht licht in huis en weren 80% van het zonlicht. Met onze screens actie profiteert u van 20% korting wat uiteindelijk neer komt op een prijs van €250,04 in plaats van €313 op screens van 1 meter x 1 meter. Om het u iets gemakkelijker te maken vindt u hieronder een handig overzicht met alle afmetingen en de bijbehorende prijs:

Maak kennis met de verschillende soorten screens

Screens zijn vandaag de dag verkrijgbaar in twee verschillende soorten, namelijk: standaard screens of ritsscreens. Het grootste verschil tussen beiden is dat bij de standaard screens het doek los zit in de geleiders. Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. Bij ritsscreens zit het doek met behulp van een rits in de geleiders bevestigd. Dit maakt deze soort screens extra stevig. Bovendien heeft u met een ritsscreen geen last van een klapperend doek, omdat deze compleet windvast is. Tevens zorgt de rits en het gesloten scherm ervoor dat insecten geen gelegenheid krijgen om langs het doek te gaan. Niet geheel verrassend dat steeds meer mensen zwichten voor de voordelen van een ritsscreen. 

Kies voor screens van Schaduw Zonwering

Wanneer u op zoek bent naar screens, dan bent u bij Schaduw Zonwering zeker weten aan het juiste adres. Bij ons krijgt u tot en met januari namelijk 20% korting op al onze screens. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om passende zonwering aan te schaffen ter voorbereiding op de warme zomermaanden. Komt u er op onze website niet helemaal uit? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Utrecht of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek luisteren wij graag naar al uw wensen om vervolgens met passend advies te komen voor uw woonsituatie. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met een heerlijke kop koffie of thee?

Laat u niet langer verblinden!