Uitvalschermen

Zonwering tegen laag invallend zonlicht

Uitvalscherm kopen

Uitvalschermen behoren tot de diagonale zonwering. Dankzij de schuine hellingshoek weren ze laag invallend zonlicht en voorkomen ze daarmee dat uw huis met hitte gevuld wordt. Met een uitvalscherm zijn onaangenaam warme temperaturen binnenshuis verleden tijd en komt zonlicht niet meer binnendringen.

 

De uitvalschermen van Schaduw Zonwering zijn erg strak en eigentijds vormgegeven. Het doek dat uit de stijlvolle cassette schuift zorgt voor een zee aan schaduw en verkoeling in uw woning. Uitvalschermen zijn stijlvol en erg praktische als zonwering. Zonlicht wordt bovendien altijd buiten gehouden ondanks laagstaande zon of een hoog gelegen woning.

uitvalschermen voor optimale schaduw

Uitvalscherm bestand tegen weer en wind

Uitvalschermen zijn bij Schaduw Zonwering verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. Elk scherm is voorzien van een gesloten cassette. Dit houdt in dat het doek in de gesloten en opgerolde stand mooi verborgen is. Het scherm wordt zo namelijk volledig beschermd tegen extreme weersinvloeden. De variabele uitvalhoek van de schermen kan altijd worden afgesteld op uw wensen, woonsituatie en plek van montage. Onze uitvalschermen zijn bovendien ook in uitgerolde stand opgewassen tegen weer en wind.

Krachtige uitvalarmen

Een uitvalscherm van Schaduw Zonwering heeft altijd een hoge weerbestendigheid. Dit komt door de zogeheten uitvalarmen die voorzien zijn van extra verstevigend materiaal. We beschikken over verschillende soorten uitvalarmen voor verschillende woonsituaties en gevelhoogtes:

  • Windvaste standaardarm: geschikt voor plekken met lage tot normale windvang
  • Windvaste balkonarm: aan te raden op locaties waar het bovengemiddeld hard waait
  • Stormvaste arm met gasdrukveren: ideaal voor plekken waar het stormachtig kan waaien
  • Duplex glijarm: zorgt voor een praktische doorloophoogte (oplossing bij montage op een lager gelegen gedeelte van uw gevel)

Wij kunnen altijd langskomen om u vrijblijvend van advies te voorzien, ook ‘s avonds!

Afspraak maken

Bedieningscomfort

Gemakkelijke en efficiënte elektrische bediening van uw nieuwe uitvalscherm vinden we bij Schaduw Zonwering erg belangrijk. Wij maken gebruik van de nieuwste bedieningstechnieken en bieden een passende oplossing voor elk type uitvalscherm. De standaard opbouwschakelaar kan, indien u meer comfort wenst, ook worden vervangen door een systeem met afstandsbediening waarmee u de motor van uw scherm vanuit uw luie stoel kunt besturen!

Wat dacht u van een slimme zon- en windautomaat? De automaat laat uw zonnescherm automatisch uit- of inrollen in het geval van toe- of afnemende zon. Neem contact met ons op voor meer uitleg en persoonlijk advies!

Zonwerende doeken

U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreide collectie schermdoeken. Gaat u voor eenvoudig of wilt u een doek dat van extra luxe is voorzien? Zo hebben wij doeken met een zelfreinigende werking in het geval van neerslag (ook voor horeca ondernemingen een uitkomst). Al onze schermdoeken zijn van zeer slijtvaste kwaliteit. Qua doekkleuren en -materialen komt u bij Schaduw Zonwering ook in een warm bad terecht: ons assortiment omvat de meest uiteenlopende tinten, stoffen en typen, waaronder Swela Sunvas en Swela Sunsilk.

Prijs en garantie

Uitvalschermen van Schaduw Zonwering zijn altijd eerlijk en aantrekkelijk geprijsd. Ook kunt u bouwen op onze garantievoorwaarden: u heeft bij ons standaard volledige garantie van 5 jaar op fabrieks- én constructiedefecten. Zodoende geniet u van 100% dekking op de daarbij nodige vervanging van onderdelen en materialen.

Strak of toch liever elegant?

Heeft u in plaats van een modern en praktisch design toch liever een wat eleganter en klassiekere uitstraling? Kies dan voor een markies!

3D modellen van uitvalschermen

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.