Uitvalschermen

Tegen laag invallend zonlicht

Uitvalschermen behoren tot de diagonale zonwering.
   •  Warme temperaturen binnenshuis verleden tijd
   •  Verkoeling in uw woning
   •  Strak en eigentijds vormgegeven
   •  Stijlvolle cassette
 •  Schuine hellingshoek houdt invallend zonlicht tegen
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 148 beoordelingen
js_loader
Uitvalscherm Houten

Onze uitvalschermen zijn bestand tegen weer en wind

Uitvalschermen zijn bij Schaduw Zonwering verkrijgbaar in 4 verschillende varianten. Elk scherm is voorzien van een gesloten cassette. Dit houdt in dat het doek in de gesloten en opgerolde stand mooi verborgen is. Het scherm wordt zo namelijk volledig beschermd tegen extreme weersinvloeden. De variabele uitvalhoek van de schermen kan altijd worden afgesteld op uw wensen, woonsituatie en plek van montage. Onze uitvalschermen zijn bovendien ook in uitgerolde stand opgewassen tegen weer en wind.

Krachtige uitvalarmen

Een uitvalscherm van Schaduw Zonwering heeft altijd een hoge weerbestendigheid. Dit komt door de zogeheten uitvalarmen die voorzien zijn van extra verstevigend materiaal. We beschikken over verschillende soorten uitvalarmen voor verschillende woonsituaties en gevelhoogtes:

Wij kunnen altijd langskomen om u vrijblijvend van advies te voorzien, ook ‘s avonds!

Wat klanten over ons zeggen op Google

Erik van den Berg
Erik van den Berg
19:36 24 Jan 23
Een zeer goed en vakkundig bedrijf, werken zeer nauwkeurig en netjes.Zeer aan te bevelen.
Rob van Agteren
Rob van Agteren
13:29 30 Dec 22
Ik ben zeer tevreden over de uitvoering en levering alsook de montage van mijn rolluik.De montage is perfect uitgevoerd en de werking is super , ik geef Schaduw / Zonwering dan ook 5 sterren en wil het bedrijf dan ook als aanrader aanmerken.
Herman Van Hengelaar
Herman Van Hengelaar
11:17 22 Dec 22
Jon Petersen
Jon Petersen
12:27 08 Dec 22
Zeer professioneel uitgevoerd. Goede communicatie, beduidend goedkoper dan andere offertes die ik opgevraagd had. Monteurs erg vriendelijk en erg zorgvuldig te werk gegaan.
Patrick Van den Bosch
Patrick Van den Bosch
18:04 24 Nov 22
Goed contact, scherpe prijs en professionele montage. We zijn heel tevreden met onze rolluiken.
David
David
10:45 16 Nov 22
js_loader

Elektrische bediening

Gemakkelijke en efficiënte elektrische bediening van uw nieuwe uitvalscherm vinden we bij Schaduw Zonwering erg belangrijk. Wij maken gebruik van de nieuwste bedieningstechnieken en bieden een passende oplossing voor elk type uitvalscherm. De standaard opbouwschakelaar kan, indien u meer comfort wenst, ook worden vervangen door een systeem met afstandsbediening waarmee u de motor van uw scherm vanuit uw luie stoel kunt besturen!

Wat dacht u van een slimme zon- en windautomaat? De automaat laat uw zonnescherm automatisch uit- of inrollen in het geval van toe- of afnemende zon. Neem contact met ons op voor meer uitleg en persoonlijk advies!

Zonwerende doeken

U heeft bij ons de keuze uit een uitgebreide collectie schermdoeken. Gaat u voor eenvoudig of wilt u een doek dat van extra luxe is voorzien? Zo hebben wij doeken met een zelfreinigende werking in het geval van neerslag (ook voor horeca ondernemingen een uitkomst). Al onze schermdoeken zijn van zeer slijtvaste kwaliteit. Qua doekkleuren en -materialen komt u bij Schaduw Zonwering ook in een warm bad terecht: ons assortiment omvat de meest uiteenlopende tinten, stoffen en typen, waaronder Swela Sunvas en Swela Sunsilk.

Prijs en garantie

Uitvalschermen van Schaduw Zonwering zijn altijd eerlijk en aantrekkelijk geprijsd. Ook kunt u bouwen op onze garantievoorwaarden: u heeft bij ons standaard volledige garantie van 5 jaar op fabrieks- én constructiedefecten. Zodoende geniet u van 100% dekking op de daarbij nodige vervanging van onderdelen en materialen.

Strak of elegant

Heeft u in plaats van een modern en praktisch design toch liever een wat eleganter en klassiekere uitstraling? Kies dan voor een markies!

Laat u niet langer verblinden!