Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie

Profiteer van de voordelen van onze Solar rolluiken 

Rolluiken op zonne-energie horen bij de nieuwste innovaties op het gebied van zonwering. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen, inclusief montage! 

    •  Solar rolluiken werken volledig op zonne-energie
    •  Erg effectief tegen warmte en zonlicht
  •  Ontzettend duurzaam
  •  Draadloos, waardoor er geen kabelgaten op de muur nodig zijn
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 155 beoordelingen
js_loader

Wat zijn Solar rolluiken? 

Solar rolluiken is een andere benaming voor rolluiken die werken op zonne-energie. U kunt ze bedienen zonder dat daar bedrading of stroom bij te pas komt. Ze zijn voorzien van een accu en aan de voorkant van de rolluikkast is een zonnepaneel bevestigd. Deze zorgt ervoor dat de accu altijd opgeladen blijft. Onze Solar rolluiken worden geleverd met een afstandsbediening waarmee u ze eenvoudig kunt bedienen. 

Rolluiken op zonne-energie - Schaduw Zonwering (2)

Wat klanten over ons zeggen op Google

Namens de bewoners van onze VvE Het Hogerhuis te Vleuten offerte aangevraagd. Hebben uiteindelijk gekozen voor het knikarmscherm Verona type Ipanema van 500cm x 300cm in de kleur RAL 7016.Is allemaal zeer vlotjes verlopen en geleverd tegen een zeer scherpe prijs met als bijkomend voordeel geen aanbetaling en betaling pas NA montage. Kortom een klein bedrijf met grote prestaties! Zeker het aanbevelen waard.
Theo Ruijter
Theo Ruijter
13:48 21 Mar 23
Super snelle actieEen maand eerder geplaats dan afgesprokenHeel erg fijn
Anita Zuin-Oosterhuis
Anita Zuin-Oosterhuis
16:47 19 Mar 23
Vanaf de eerste opmeting tot en met de uiteindelijke plaatsing en afwerking van het nieuwe zonnescherm vakkundig werk geleverd.
Jaap Boom
Jaap Boom
15:01 16 Mar 23
Goede communicatie, scherpe prijs.
Jorrit Breemer
Jorrit Breemer
15:24 09 Mar 23
Eind november 2022 zijn er bij ons 8 rolluiken geplaatst en pas nu een review.Bij toeval bij dit bedrijf terecht gekomen - mede door de positieve reviews - en gevraagd naar een offerte wat prima bleek te passen in ons budget.Na inmeten en goed advies vervolgens door Bobby hen de opdracht gegeven en eind november volgde de afspraak voor plaatsing door Rocco en Fred, zeer vriendelijke en gedreven monteurs.Inmiddels zijn we bijna 3 maanden verder, de rolluiken hebben vorst en windkrachten al voor de kiezen gehad en er is geen enkel nadeel te bespeuren, geen geruis of geklapper oid en open en dicht loopt als een zonnetje.Daarnaast waren wij nieuwsgierig naar de energiezuinige werking en ons gevoel zegt dit zeker scheelt, binnenshuis koelt ’s nachts minder af dan voorheen (bij dezelfde instelling thermostaat).Wij zijn superblij met deze rolluiken, ook voor het oog zien ze er echt mooi uit en kunnen Schaduw Zonwering van harte aanbevelen.
Pim van Zwieten
Pim van Zwieten
08:40 21 Feb 23
Wat en service zeg! Er was iets niet helemaal ok met ons rolluik (deukje in de kap) kwamen de monteurs achter tijdens de montage.Dit werd meteen doorgegeven en een nieuwe besteld. De rekening hoefden we uiteindelijk pas te betalen nadat de nieuwe kap gemonteerd was. ZO GA JE MET JE KLANTEN OM! Wat een service zeg.En oh ja het luik is fantastisch en zijn we erg blij mee.
stefan85713
stefan85713
08:39 08 Feb 23
js_loader

Waarom kiezen voor rolluiken op zonne-energie? 

Rolluiken hebben van zichzelf al ontzettend veel voordelen: 

  • Ze beschermen uw woning uitstekend tegen zon, warmte en kou. Is het in de zomer bloedheet, dan blijft uw woning koel. En is de temperatuur ’s winters onder nul, dan bespaart u dankzij de isolerende werking op uw energierekening. 
  • Ze werken geluiddempend en verduisterend. Installeert u ze bij uw slaapkamer, dan zorgt dat gegarandeerd voor een betere nachtrust. 
  • Ze verkleinen de kans op inbraak. Als ze volledig gesloten zijn, is het niet mogelijk om ze aan de buitenkant omhoog te tillen. 
  • Ze bezorgen u meer privacy. U maakt het pottenkijkers onmogelijk om bij u naar binnen te kijken. 

Maar rolluiken op zonne-energie hebben nóg meer voordelen: 

1) Ze zijn ontzettend duurzaam 

Solar rolluiken werken voor 100% op zonne-energie. Het zonnepaneel dat is bevestigd op de rolluikkast zorgt ervoor dat de accu altijd opgeladen is. En het mooie is: hiervoor hoeft het niet per se zonnig te zijn, want daglicht alleen is al voldoende om de accu op te laden. De rolluiken hebben dus geen stroom nodig en zijn daarmee volledig energieneutraal. 

2) Ze zijn draadloos 

Omdat rolluiken op zonne-energie geen stroom nodig hebben, is er ook geen bedrading vereist om ze te laten werken. Doordat ze volledig draadloos zijn, kunt u ze werkelijk overal monteren. Ook op moeilijk bereikbare plekken, waar geen stroomaansluiting voorhanden is. 

3) Geen kabelgaten op de muur 

Geen bedrading betekent ook dat er geen kabelgaten hoeven te worden geboord in uw muren of kozijnen. Rolluiken op zonne-energie zijn daardoor gemakkelijker en sneller te monteren dan traditionele rolluiken. 

Rolluiken op zonne-energie monteren 

Een groot voordeel van Solar rolluiken is dat ze gemakkelijk te monteren zijn, doordat u niet bezig hoeft met bedrading en stroom. Dit scheelt wel de helft aan tijd en het is dus geen probleem als u geen verstand heeft van elektra.  

Koopt u uw rolluiken op zonne-energie bij Schaduw Zonwering, dan hoeft u zich überhaupt niet druk te maken over de montage. Wij leveren onze Solar rolluiken namelijk inclusief montage! 

Solar rolluiken bestellen bij Schaduw Zonwering 

Bent u enthousiast geworden over onze rolluiken op zonne-energie? Neem dan gauw contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij maken onze zonwering graag voor u op maat. Bovendien leveren wij onze rolluiken altijd inclusief montage. Voor u het weet geniet u van uw eigen 100% duurzame rolluiken met de kleinste rolluikkast van Nederland. Vraag gauw een offerte aan of plan een persoonlijk gesprek in met één van onze specialisten.

Laat u niet langer verblinden!