Rolluiken op zonne-energie

Rolluiken op zonne-energie

Profiteer van de voordelen van onze Solar rolluiken 

Rolluiken op zonne-energie horen bij de nieuwste innovaties op het gebied van zonwering. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan en ontdek onze scherpe prijzen, inclusief montage! 

    •  Solar rolluiken werken volledig op zonne-energie
    •  Erg effectief tegen warmte en zonlicht
  •  Ontzettend duurzaam
  •  Draadloos, waardoor er geen kabelgaten op de muur nodig zijn
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 185 beoordelingen
js_loader

Wat zijn Solar rolluiken? 

Solar rolluiken is een andere benaming voor rolluiken die werken op zonne-energie. U kunt ze bedienen zonder dat daar bedrading of stroom bij te pas komt. Ze zijn voorzien van een accu en aan de voorkant van de rolluikkast is een zonnepaneel bevestigd. Deze zorgt ervoor dat de accu altijd opgeladen blijft. Onze Solar rolluiken worden geleverd met een afstandsbediening waarmee u ze eenvoudig kunt bedienen. 

Rolluiken op zonne-energie - Schaduw Zonwering (2)

Wat klanten over ons zeggen op Google

Snelle goede service en mooie schermen!
Remo Kleij
Remo Kleij
06:16 15 Jun 24
Fijne communicatie! Het rolluik is vorige week geplaatst en we zijn zeer tevreden. Je hoort vrijwel niks als het rolluik omhoog en naar beneden gaat.
Irah Morssinkhof
Irah Morssinkhof
10:41 03 Jun 24
Very professional, excellent experience. Everything went smoothly, from ordering to installation. Fair prices. Now we can enjoy our garden even more.
Ermis-Michael Chalkiadakis
Ermis-Michael Chalkiadakis
17:24 22 May 24
Mooie screens geplaatst door zeer vriendelijke monteurs. Ook offerte aanvraag en inmeten netjes geregeld. Aanrader
Jasper Heinen
Jasper Heinen
15:56 15 May 24
Erg tevreden met de rolluiken.Er is echt super service geregeld. 2 mannen kwamen mooi op tijd en hebben alles heel netjes en snel weten op te hangen. Alles is erg mooi afgewerkt aan de binnenkant waardoor je de kabels helemaal niet ziet lopen. Er is ook erg netjes gewerkt en aan het einde alles ook netjes opgeruimd. Binnen no-time was alles opgehangen en geïnstalleerd. Zeker een aanrader!
Erik Noltes
Erik Noltes
10:47 15 May 24
The service was nice and we got now secured windows
Maitri Chakraborty
Maitri Chakraborty
16:10 10 May 24
js_loader

Waarom kiezen voor rolluiken op zonne-energie? 

Rolluiken hebben van zichzelf al ontzettend veel voordelen: 

  • Ze beschermen uw woning uitstekend tegen zon, warmte en kou. Is het in de zomer bloedheet, dan blijft uw woning koel. En is de temperatuur ’s winters onder nul, dan bespaart u dankzij de isolerende werking op uw energierekening. 
  • Ze werken geluiddempend en verduisterend. Installeert u ze bij uw slaapkamer, dan zorgt dat gegarandeerd voor een betere nachtrust. 
  • Ze verkleinen de kans op inbraak. Als ze volledig gesloten zijn, is het niet mogelijk om ze aan de buitenkant omhoog te tillen. 
  • Ze bezorgen u meer privacy. U maakt het pottenkijkers onmogelijk om bij u naar binnen te kijken. 

Maar rolluiken op zonne-energie hebben nóg meer voordelen: 

1) Ze zijn ontzettend duurzaam 

Solar rolluiken werken voor 100% op zonne-energie. Het zonnepaneel dat is bevestigd op de rolluikkast zorgt ervoor dat de accu altijd opgeladen is. En het mooie is: hiervoor hoeft het niet per se zonnig te zijn, want daglicht alleen is al voldoende om de accu op te laden. De rolluiken hebben dus geen stroom nodig en zijn daarmee volledig energieneutraal. 

2) Ze zijn draadloos 

Omdat rolluiken op zonne-energie geen stroom nodig hebben, is er ook geen bedrading vereist om ze te laten werken. Doordat ze volledig draadloos zijn, kunt u ze werkelijk overal monteren. Ook op moeilijk bereikbare plekken, waar geen stroomaansluiting voorhanden is. 

3) Geen kabelgaten op de muur 

Geen bedrading betekent ook dat er geen kabelgaten hoeven te worden geboord in uw muren of kozijnen. Rolluiken op zonne-energie zijn daardoor gemakkelijker en sneller te monteren dan traditionele rolluiken. 

Rolluiken op zonne-energie monteren 

Een groot voordeel van Solar rolluiken is dat ze gemakkelijk te monteren zijn, doordat u niet bezig hoeft met bedrading en stroom. Dit scheelt wel de helft aan tijd en het is dus geen probleem als u geen verstand heeft van elektra.  

Koopt u uw rolluiken op zonne-energie bij Schaduw Zonwering, dan hoeft u zich überhaupt niet druk te maken over de montage. Wij leveren onze Solar rolluiken namelijk inclusief montage! 

Solar rolluiken bestellen bij Schaduw Zonwering 

Bent u enthousiast geworden over onze rolluiken op zonne-energie? Neem dan gauw contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij maken onze zonwering graag voor u op maat. Bovendien leveren wij onze rolluiken altijd inclusief montage. Voor u het weet geniet u van uw eigen 100% duurzame rolluiken met de kleinste rolluikkast van Nederland. Vraag gauw een offerte aan of plan een persoonlijk gesprek in met één van onze specialisten.

Laat u niet langer verblinden!