Screens

Zonwering met optimale efficiëntie en wooncomfort

Screens zijn een effectief type zonwering en gemakkelijk op elke plaats te monteren. Screens zorgen voor een zacht, diffuus licht in uw woning en weren 80% van het zonlicht en de warmte. Met een screen van Schaduw Zonwering behoudt u het zicht naar lichtzijde en heeft u jarenlang plezier van een slijtvast product.

 

Het grote comfort van een screen is te danken aan de compacte vorm en gemakkelijke bediening (ook elektrisch). Screens zijn een vorm van verticale zonwering: ze nemen vrijwel geen ruimte in en ogen zeer strak… Naast de compactheid is het zonwerend effect toch maximaal!

Verschillende soorten screens van hoge kwaliteit

Schaduw Zonwering biedt twee verschillende screen uitvoeringen. Bij een standaard screen zit het doek los in de geleiders (dus zonder rits). Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. De Ritsscreen (ook wel ritsvast screen of zipscreen genoemd) is windvast op elke hoogte. Dit komt doordat er een rits aan het doek is bevestigd.

Functioneel, gemakkelijk en effectief

Onze screens zijn functioneel, gemakkelijk in gebruik (ook elektrisch – zie “Bedieningscomfort”) en bovenal zeer effectief. Binnenshuis zult u genieten van het effect. Onze screens houden 80% van zonlicht en warmte tegen. U blijft dus binnen een aangename hoeveelheid zacht licht behouden, zonder de felheid en hitte. Ook bieden onze screens een extra stukje privacy: het zicht van buitenaf naar binnen wordt sterk verhinderd, maar binnen kunt u wel goed naar buiten kijken.

Screens zijn buitengewoon functioneel: ze hangen vlak, waardoor u ze te allen tijde naar beneden kunt laten, ook als u niet thuis bent. Wel zo handig als u uw woning voor langere tijd koel en schaduwrijk wilt houden.

Ook de look en uitstraling van uw screen wordt niet vergeten. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw screen past bij de gevel van uw woning. De screen vormt namelijk één geheel met uw ramen, waardoor het geheel er strak uitziet. Dankzij de compacte, ruimtebesparende vorm zijn onze screens ook prima toe te passen op de wat krappere plaatsen. Tot slot kunt u kiezen uit een groot aantal kleurcombinaties voor uw screendoek: het resultaat zal uw gevel verbluffend verrijken!

Windvast Ritsscreen

De Ritsscreen is dé uitkomst voor gevels waar meer wind op staat. De hoge kwaliteit rits (aan beide kanten van het screendoek) en het speciale profiel zorgen ervoor dat het doek altijd mooi strak blijft staan, zelfs bij stevige windstoten. Zeer veilig dus. Er kunnen geen kieren ontstaan en de screen zal niet gaan wapperen. Tevens verlengt u door toepassing van een ritsdoek de levensduur van de screen, omdat inscheuren van het stormvaste doek door de rits wordt voorkomen. Zodoende geniet u nog langer van uw Schaduw Zonwering screen!

Afmetingen, modellen en doekkleuren

Onze screens zijn leverbaar in talloze afmetingen! Bij ons vindt u altijd een screen dat letterlijk en figuurlijk past bij uw gevel. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de ideale maatvoering van uw screens.

De compacte doekkast waarin het screendoek wordt opgerold is leverbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van uw wensen. Ook de vorm kan worden aangepast aan uw smaak en wensen: heeft u liever een kast met ronde vorm of een vierkantvormige kast met schuine rand?

Het doek zelf is ook een verhaal apart. Niet alleen zijn onze screendoeken supersterk, zwaar en onbrandbaar, ze zijn ook nog eens UV-zonlicht bestendig! Screendoeken van Schaduw Zonwering zijn van de beste kwaliteit in de markt. De kleur en het patroon zijn uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij bieden een divers assortiment doeken en assisteren u graag bij uw keuze!

Bedieningscomfort

Onze Ritsscreens zijn voorzien van een gemakkelijke elektrische bediening. De basisuitvoering maakt hierbij gebruik van een opbouwschakelaar, ofwel vaste schakelaar. Wilt u nog meer bedieningscomfort? Kies dan voor een op afstand bedienbare motor. U kunt zo door middel van een handzender overal uw zonwering screen bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een intelligente zon- en windautomaat. Deze trekt de screen bij een afname in zon omhoog en laat deze weer dalen bij een toename van zon. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten elektrische bediening van uw screens.

Transparant screen voor terrasoverkapping

Voor woningen met een terrasoverkapping zijn transparante screens een goede oplossing om comfortabel uit de wind te zitten. Onze Ritsscreens kunnen door ons tussen de staanders van uw overkapping geïnstalleerd worden. Het grote transparante venster in het scherm zorgt ervoor dat u uw vrije zicht behoudt. Meer weten? Wij staan u graag te woord.

Prijs en garantie

Zowel in eerlijke prijzen als goede garantie bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij u maar liefst 3 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De hierdoor noodzakelijke levering van nieuwe materialen én onderdelen voor uw screen(s) is hiermee volledig gedekt.

3D modellen van screens

Specificaties

 

Traditioneel screen Ritsscreen
Casette Gesloten Gesloten
Max breedte m 6,0 6,0
Max hoogte m 4,0 4,0
Kasthoogte mm 75/85/95/120 85/95/120
schaduwwerende zonwering screens
voordelige zonwering screens
installatie van zonwering screens
Standaard kleuren
  • RAL 9001
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken