Screens

Zonwering met optimale efficiëntie en wooncomfort

Screen zijn erg effectief als het gaat om het behouden van een aangename temperatuur binnen uw woning. Tevens zorgen screens er voor dat ongewenste lichtinval wordt tegen gehouden. In de zomer maanden kan de temperatuur behoorlijk oplopen waardoor het in uw woning aanvoelt als een sauna. Screens voorkomen deze temperatuur stijging en zorgen ervoor dat uw woning goed beschermd wordt tegen ongewenst zonlicht.

 

Een screen, oftewel scherm is een verticaal hangend scherm dat langs het raam wordt gemonteerd. De zon en warmte wordt op deze manier optimaal buiten gehouden. Tevens zijn onze screens zeer compact en nemen dus vrijwel geen ruimte in.

Screen of ritsscreen?

Bij Schaduw Zonwering zijn er twee verschillende soorten screens verkrijgbaar. Namelijk de standaard screen of de ritsscreen. Bij een standaard screen zit het doek los in de geleiders (dus zonder rits). Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. Bij de ritsscreen zit het scherm echter door middel van een rits in de begeleiders bevestigd. Het screen is hierdoor extra stevig en er is geen ruimte tussen het screen en de begeleiders. Met een ritsscreen heeft u geen last van een klapperend scherm omdat deze compleet windvast is. Tevens zorgt de rits en het gesloten scherm ervoor dat insecten geen gelegenheid krijgen om langs het scherm te gaan. Hierdoor blijft uw raam langer schoon en heeft u minder schoonmaak werk.

Effectieve zonwering

Screens zijn een uitstekende oplossing om warmte buiten te houden. Ook als u weinig ruimte heeft zijn screen perfect voor uw woning. Een screen wordt namelijk strak langs het raam gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw woning. Hierdoor weren ze al het zonlicht voordat het uw raam bereikt. Nu het glas in uw ramen niet wordt opgewarmd blijft de temperatuur in uw woning de hele dag heerlijk koel. Screens zijn erg bestand tegen weersinvloeden en zijn ook vuil afstotend. Aanvullend is het doek zo gemaakt dat er vanaf buiten niet naar binnen gekeken kan worden. Echter kunt u wel naar buiten kijken en is de kamer ook nog belicht.

Ook de look en uitstraling van uw screen wordt niet vergeten. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw screen past bij de gevel van uw woning. Een screen vormt namelijk één geheel met uw ramen, waardoor het in zijn geheel er strak uit moet zien. Dankzij de compacte, ruimtebesparende vorm zijn onze screens ook prima toe te passen op de wat krappere plaatsen. Tot slot kunt u kiezen uit een groot aantal kleurcombinaties voor uw screendoek: het resultaat zal de uitstraling van uw gevel verbluffend verrijken!

Screens voor elke gevel

Onze screens zijn leverbaar in talloze afmetingen! Tevens vindt u bij ons altijd een screen dat letterlijk en figuurlijk past bij uw gevel. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de ideale maatvoering van uw screens. De compacte cassette waarin het doek wordt opgerold is leverbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van uw wensen. Tevens kan de vorm worden aangepast aan uw smaak en wensen: heeft u liever een kast met ronde vorm of een vierkante kast met schuine rand?

Het doek is echter ook een verhaal apart. Niet alleen zijn onze screendoeken supersterk, zwaar en onbrandbaar, ze zijn ook nog eens UV-zonlicht bestendig! Screendoeken van Schaduw Zonwering zijn van de beste kwaliteit in de markt. De kleur en het patroon zijn uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan doeken en assisteren u graag bij het maken van een keuze!

Elektrische screens

Onze Ritsscreens zijn voorzien van een gemakkelijke elektrische bediening. De basisuitvoering maakt hierbij gebruik van een opbouwschakelaar, ofwel vaste schakelaar. Wilt u nog meer bedieningscomfort? Kies dan voor een op afstand bedienbare motor. U kunt zo door middel van een handzender overal uw screens bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een intelligente zon- en windautomaat. Deze trekt de screen bij een afname in zonlicht omhoog en laat deze weer dalen bij een toename in zonlicht. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten elektrische bediening.

Prijs en garantie

Zowel in eerlijke prijzen als goede garantie bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij u namelijk maar liefst 3 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De hierdoor noodzakelijke levering van nieuwe materialen én onderdelen voor uw screen(s) is hiermee volledig gedekt.

3D modellen van screens

schaduwwerende zonwering screens
voordelige zonwering screens
installatie van zonwering screens
Standaard kleuren
  • RAL 9001
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken