Screens zonwering

Zonwerende screens voor optimaal wooncomfort

Screens zijn erg effectief als het gaat om het behouden van een aangename temperatuur binnen uw woning.
  •  Houd ongewenst zonlicht tegen
  •  Privacy, naar binnen kijken is bijna onmogelijk
  •  Verkomt hoge temparatuur stijgingen
  •  Vanuit binnen wel naar buiten kunnen kijken
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 178 beoordelingen
js_loader
Ritsscreens het Zand

Een screen of ritsscreen is een verticaal hangend scherm dat langs het raam wordt gemonteerd. De zon en warmte wordt op deze manier optimaal buiten gehouden. Onze screens zijn tevens zeer compact en nemen hierdoor vrijwel geen ruimte in.

Screen of ritsscreen kopen?

Screens zijn bij Schaduw Zonwering verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Namelijk standaard screens of ritsscreens. Bij standaard screens zit het doek los in de geleiders (dus zonder rits). Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. Bij ritsscreens zit het scherm echter door middel van een rits in de geleiders bevestigd. De screens zijn hierdoor extra stevig en er hebben geen ruimte tussen de screen en de geleiders. Met een ritsscreen heeft u geen last van een klapperend scherm omdat deze compleet windvast is. Tevens zorgt de rits en het gesloten scherm ervoor dat insecten geen gelegenheid krijgen om langs het scherm te gaan. Hierdoor blijft uw raam langer schoon en heeft u minder schoonmaak werk.

Effectieve zonwering

Screens zijn een uitstekende oplossing om warmte buiten te houden. Ook als u weinig ruimte heeft zijn screen perfect voor uw woning. Een screen wordt namelijk strak langs het raam gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw woning. Hierdoor weren ze al het zonlicht voordat het uw raam bereikt. Nu het glas in uw ramen niet wordt opgewarmd blijft de temperatuur in uw woning de hele dag heerlijk koel. Screens zijn erg bestand tegen weersinvloeden en zijn ook vuil afstotend. Aanvullend is het doek zo gemaakt dat er vanaf buiten niet naar binnen gekeken kan worden. Echter, kunt u wel nog steeds naar buiten kijken en blijft de kamer ook nog eens goed belicht.

Screens prijs opvragen?

Screens voor elke gevel

Onze screens zijn leverbaar in talloze afmetingen! Tevens vindt u bij ons altijd een screen dat letterlijk en figuurlijk past bij uw gevel. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de ideale maatvoering van uw screens. De compacte cassette waarin het doek wordt opgerold is leverbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van uw wensen. Tevens kan de vorm worden aangepast aan uw smaak en wensen: heeft u liever een kast met ronde vorm of een vierkante kast met schuine rand?

Screendoeken

Het doek is echter ook een verhaal apart. Niet alleen zijn onze screendoeken supersterk, zwaar en onbrandbaar, ze zijn ook nog eens UV-zonlicht bestendig! Screendoeken van Schaduw Zonwering zijn van de beste kwaliteit in de markt. De kleur en het patroon zijn uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan doeken en assisteren u graag bij het maken van een keuze!

Wat klanten over ons zeggen op Google

Goed contact, goede prijs, netjes gemonteerd. Vriendelijk personeel
Dionne van Kessel
Dionne van Kessel
20:07 06 Feb 24
Amazingly professional! Highly recommended.
Majd Zreik
Majd Zreik
21:00 11 Jan 24
Twee nieuwe rolluiken laten plaatsen door Schaduw Zonwering. We zijn heel tevreden over het resultaat en de vlotte afhandeling van het geheel. De monteurs zijn vakmensen die de klus snel en netjes hebben uitgevoerd.
Fred Van Koot
Fred Van Koot
09:44 16 Dec 23
Fijne service, goed product
Sara van den Berg
Sara van den Berg
09:02 12 Dec 23
Wat een service!! Veel eerdere levering dan de vooraf gecommuniceerde periode. Duidelijke communicatie mbt datum installatie. Hele vriendelijke en attente medewerkers (2) die de screens kwamen installeren. Alles in overleg en met aandacht voor details. Na afloop duidelijke uitleg inzake het gebruik en ook alle afval keurig opgeruimd. Een absolute aanrader en kom zeker nog een keer terug!
L.Th.B. Berkemeijer
L.Th.B. Berkemeijer
16:38 01 Dec 23
Goedemiddag, vandaag heeft het bedrijf Schaduw Zonwering in De Meern een mooie Somfy zonnescherm met motor geplaatst. Twee vakmannen hebben het uiterst professioneel, efficient en heel netjes gemonteerd. Prachtige zonnescherm.De aangeboden service is over the top. Het hele aankoop tot monteer traject was een super ervaring. Dankjewel ! Een erg tevreden groet uit Den Haag! Su
S A
S A
13:57 21 Nov 23
js_loader

Zonwerende screens kopen?

Stijlvolle screens

Ook de look en uitstraling van uw screens wordt niet vergeten. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw screen past bij de gevel van uw woning. Een screen vormt namelijk één geheel met uw ramen, waardoor het in zijn geheel er strak uit moet zien. Dankzij de compacte, ruimtebesparende vorm zijn onze screens ook prima toe te passen op de wat krappere plaatsen. Tot slot kunt u kiezen uit een groot aantal kleurcombinaties voor uw screendoek: het resultaat zal de uitstraling van uw gevel verbluffend verrijken!

 Standaard kleuren:
  • RAL 9001
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Elektrische screens

Onze ritsscreens zijn voorzien van een gemakkelijke elektrische bediening. De basisuitvoering maakt hierbij gebruik van een opbouwschakelaar, ofwel vaste schakelaar. Wilt u nog meer bedieningscomfort? Kies dan voor een op afstand bedienbare motor. U kunt zo door middel van een handzender overal uw screens bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een intelligente zon- en windautomaat. Deze trekt de screen bij een afname in zonlicht omhoog en laat deze weer dalen bij een toename in zonlicht. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten elektrische bediening.

Prijs en garantie

Zowel in eerlijke prijzen als goede garantie bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij u namelijk maar liefst 2 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De hierdoor noodzakelijke levering van nieuwe materialen én onderdelen voor uw screen(s) is hiermee volledig gedekt

Laat u niet langer verblinden!