Screens

Zonwering met optimale efficiëntie en wooncomfort

Screen zonwering

Screens zijn erg effectief als het gaat om het behouden van een aangename temperatuur binnen uw woning. Het doek zorgt dat ongewenst zonlicht wordt tegen gehouden vanaf de buitenkant. Met onze screens bent u verzekerd van optimale privacy. Het doek is namelijk zo gemaakt dat naar binnen kijken bijna onmogelijk is. Vanuit binnen kunt u natuurlijk wel naar buiten kijken en is de kamer overdag nog altijd goed belicht. In de zomer maanden kan de temperatuur behoorlijk oplopen waardoor het in uw woning aanvoelt als een sauna. Screens voorkomen deze temperatuur stijging en zorgen ervoor dat uw woning goed beschermd wordt tegen warme zonnestralen.

 

Een screen of ritsscreen is een verticaal hangend scherm dat langs het raam wordt gemonteerd. De zon en warmte wordt op deze manier optimaal buiten gehouden. Onze screens zijn tevens zeer compact en nemen hierdoor vrijwel geen ruimte in.

voordelige zonwering screens

Screen of ritsscreen?

Bij Schaduw Zonwering zijn er twee verschillende soorten screens verkrijgbaar. Namelijk de standaard screen of de ritsscreen. Bij een standaard screen zit het doek los in de geleiders (dus zonder rits). Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. Bij de ritsscreen zit het scherm echter door middel van een rits in de geleiders bevestigd. Het screen is hierdoor extra stevig en er is geen ruimte tussen het screen en de geleiders. Met een ritsscreen heeft u geen last van een klapperend scherm omdat deze compleet windvast is. Tevens zorgt de rits en het gesloten scherm ervoor dat insecten geen gelegenheid krijgen om langs het scherm te gaan. Hierdoor blijft uw raam langer schoon en heeft u minder schoonmaak werk.

Effectieve zonwering

Screens zijn een uitstekende oplossing om warmte buiten te houden. Ook als u weinig ruimte heeft zijn screen perfect voor uw woning. Een screen wordt namelijk strak langs het raam gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw woning. Hierdoor weren ze al het zonlicht voordat het uw raam bereikt. Nu het glas in uw ramen niet wordt opgewarmd blijft de temperatuur in uw woning de hele dag heerlijk koel. Screens zijn erg bestand tegen weersinvloeden en zijn ook vuil afstotend. Aanvullend is het doek zo gemaakt dat er vanaf buiten niet naar binnen gekeken kan worden. Echter, kunt u wel nog steeds naar buiten kijken en blijft de kamer ook nog eens goed belicht.

Screen prijs opvragen

Verschillende afmetingen

Screens voor elke gevel

Onze screens zijn leverbaar in talloze afmetingen! Tevens vindt u bij ons altijd een screen dat letterlijk en figuurlijk past bij uw gevel. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de ideale maatvoering van uw screens. De compacte cassette waarin het doek wordt opgerold is leverbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van uw wensen. Tevens kan de vorm worden aangepast aan uw smaak en wensen: heeft u liever een kast met ronde vorm of een vierkante kast met schuine rand?

Het doek is echter ook een verhaal apart. Niet alleen zijn onze screendoeken supersterk, zwaar en onbrandbaar, ze zijn ook nog eens UV-zonlicht bestendig! Screendoeken van Schaduw Zonwering zijn van de beste kwaliteit in de markt. De kleur en het patroon zijn uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan doeken en assisteren u graag bij het maken van een keuze!

Screens voor uw ramen?

Wilt u hoge kwaliteit screens voor uw ramen? Wij leveren alleen de beste zonwering waarbij het effect altijd optimaal is! Dankzij jarenlange ervaring en vakbekwaam personeel kunnen wij al uw wensen verwerkelijken!
schaduwwerende zonwering screens
installatie van zonwering screens

Stijlvolle screens

Ook de look en uitstraling van uw screen wordt niet vergeten. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw screen past bij de gevel van uw woning. Een screen vormt namelijk één geheel met uw ramen, waardoor het in zijn geheel er strak uit moet zien. Dankzij de compacte, ruimtebesparende vorm zijn onze screens ook prima toe te passen op de wat krappere plaatsen. Tot slot kunt u kiezen uit een groot aantal kleurcombinaties voor uw screendoek: het resultaat zal de uitstraling van uw gevel verbluffend verrijken!

Elektrische screens

Onze Ritsscreens zijn voorzien van een gemakkelijke elektrische bediening. De basisuitvoering maakt hierbij gebruik van een opbouwschakelaar, ofwel vaste schakelaar. Wilt u nog meer bedieningscomfort? Kies dan voor een op afstand bedienbare motor. U kunt zo door middel van een handzender overal uw screens bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een intelligente zon- en windautomaat. Deze trekt de screen bij een afname in zonlicht omhoog en laat deze weer dalen bij een toename in zonlicht. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten elektrische bediening.

Standaard kleuren
  • RAL 9001
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Prijs en garantie

Zowel in eerlijke prijzen als goede garantie bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij u namelijk maar liefst 2 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De hierdoor noodzakelijke levering van nieuwe materialen én onderdelen voor uw screen(s) is hiermee volledig gedekt

3D modellen van de screens

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.