Screens zonwering

Zonwerende screens voor optimaal wooncomfort

Screens zijn erg effectief als het gaat om het behouden van een aangename temperatuur binnen uw woning.
  •  Houd ongewenst zonlicht tegen
  •  Privacy, naar binnen kijken is bijna onmogelijk
  •  Verkomt hoge temparatuur stijgingen
  •  Vanuit binnen wel naar buiten kunnen kijken
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 171 beoordelingen
js_loader
Ritsscreens het Zand

Een screen of ritsscreen is een verticaal hangend scherm dat langs het raam wordt gemonteerd. De zon en warmte wordt op deze manier optimaal buiten gehouden. Onze screens zijn tevens zeer compact en nemen hierdoor vrijwel geen ruimte in.

Screen of ritsscreen kopen?

Screens zijn bij Schaduw Zonwering verkrijgbaar in twee verschillende soorten. Namelijk standaard screens of ritsscreens. Bij standaard screens zit het doek los in de geleiders (dus zonder rits). Deze is niet windvast en daardoor ook niet in iedere situatie toepasbaar. Bij ritsscreens zit het scherm echter door middel van een rits in de geleiders bevestigd. De screens zijn hierdoor extra stevig en er hebben geen ruimte tussen de screen en de geleiders. Met een ritsscreen heeft u geen last van een klapperend scherm omdat deze compleet windvast is. Tevens zorgt de rits en het gesloten scherm ervoor dat insecten geen gelegenheid krijgen om langs het scherm te gaan. Hierdoor blijft uw raam langer schoon en heeft u minder schoonmaak werk.

Effectieve zonwering

Screens zijn een uitstekende oplossing om warmte buiten te houden. Ook als u weinig ruimte heeft zijn screen perfect voor uw woning. Een screen wordt namelijk strak langs het raam gemonteerd en neemt daardoor nauwelijks ruimte in beslag. Screens worden gemonteerd aan de buitenkant van uw woning. Hierdoor weren ze al het zonlicht voordat het uw raam bereikt. Nu het glas in uw ramen niet wordt opgewarmd blijft de temperatuur in uw woning de hele dag heerlijk koel. Screens zijn erg bestand tegen weersinvloeden en zijn ook vuil afstotend. Aanvullend is het doek zo gemaakt dat er vanaf buiten niet naar binnen gekeken kan worden. Echter, kunt u wel nog steeds naar buiten kijken en blijft de kamer ook nog eens goed belicht.

Screens prijs opvragen?

Screens voor elke gevel

Onze screens zijn leverbaar in talloze afmetingen! Tevens vindt u bij ons altijd een screen dat letterlijk en figuurlijk past bij uw gevel. Tijdens een vrijblijvend, persoonlijk gesprek kunnen wij u adviseren over de ideale maatvoering van uw screens. De compacte cassette waarin het doek wordt opgerold is leverbaar in verschillende kleuren, afhankelijk van uw wensen. Tevens kan de vorm worden aangepast aan uw smaak en wensen: heeft u liever een kast met ronde vorm of een vierkante kast met schuine rand?

Screendoeken

Het doek is echter ook een verhaal apart. Niet alleen zijn onze screendoeken supersterk, zwaar en onbrandbaar, ze zijn ook nog eens UV-zonlicht bestendig! Screendoeken van Schaduw Zonwering zijn van de beste kwaliteit in de markt. De kleur en het patroon zijn uiteraard afhankelijk van uw persoonlijke wensen. Wij hebben namelijk een breed assortiment aan doeken en assisteren u graag bij het maken van een keuze!

Wat klanten over ons zeggen op Google

Zeer tevreden over Schaduw Zonwering. Van advies tot montage goed ontzorgd. Vriendelijk en snel. Het werkt top. Zeker een aanbeveling.
Rosine van scherpenseel
Rosine van scherpenseel
09:36 29 Sep 23
Vriendelijk en servicegericht! Zelfs na kantoortijden kun je in de showroom terecht. Ook de monteurs werken netjes en het resultaat mag er zijn. Ik ben super tevreden!
Danielle Kusters
Danielle Kusters
17:12 07 Sep 23
Hele fijn samenwerkingEr wordt ingemeten en gelijk uitleg gegeven over diverse opties.Mannen die screen kwamen monteren waren erg vriendelijk. Ook hadden ze het screen zeer snel gemonteerd. Top service!
Monique Lubbers
Monique Lubbers
17:50 23 Aug 23
Top service! Producten zijn van uitstekende kwaliteit en is er wat aan de hand dan wordt er snel gehandeld. Bijna al onze zonwering is van Schaduw Zonwering! Contact met Joren is ook erg prettig. Kortom voor ons niks anders meer dan Schaduw Zonwering
Jennifer Guerrero
Jennifer Guerrero
12:48 23 Aug 23
Zeer tevreden. Fijn contact, goede afspraken mee te maken en kundig gemonteerd.
Raoul Jansen
Raoul Jansen
16:05 17 Aug 23
Super blij met mijn rolluiken!! Goede service en duidelijke communicatie. De montage is zeer professioneel gedaan. Echt een aanrader!!
C van der Wilt
C van der Wilt
07:33 10 Aug 23
js_loader

Zonwerende screens kopen?

Stijlvolle screens

Ook de look en uitstraling van uw screens wordt niet vergeten. Bij ons kunt u ervan op aan dat uw screen past bij de gevel van uw woning. Een screen vormt namelijk één geheel met uw ramen, waardoor het in zijn geheel er strak uit moet zien. Dankzij de compacte, ruimtebesparende vorm zijn onze screens ook prima toe te passen op de wat krappere plaatsen. Tot slot kunt u kiezen uit een groot aantal kleurcombinaties voor uw screendoek: het resultaat zal de uitstraling van uw gevel verbluffend verrijken!

 Standaard kleuren:
  • RAL 9001
  • RAL 9010
  • RAL 7016

Elektrische screens

Onze ritsscreens zijn voorzien van een gemakkelijke elektrische bediening. De basisuitvoering maakt hierbij gebruik van een opbouwschakelaar, ofwel vaste schakelaar. Wilt u nog meer bedieningscomfort? Kies dan voor een op afstand bedienbare motor. U kunt zo door middel van een handzender overal uw screens bedienen.

Ook kunt u kiezen voor een intelligente zon- en windautomaat. Deze trekt de screen bij een afname in zonlicht omhoog en laat deze weer dalen bij een toename in zonlicht. Wij geven u graag meer informatie over de verschillende soorten elektrische bediening.

Prijs en garantie

Zowel in eerlijke prijzen als goede garantie bent u bij Schaduw Zonwering aan het juiste adres. Naast aantrekkelijke prijzen bieden wij u namelijk maar liefst 2 jaar garantie op fabricage- en constructiefouten. De hierdoor noodzakelijke levering van nieuwe materialen én onderdelen voor uw screen(s) is hiermee volledig gedekt

Laat u niet langer verblinden!