Rolluiken

Isolerend qua geluid, licht en temperatuur... én inbraakbelemmerend

Rolluiken inclusief montage

Rolluiken zijn in Nederland steeds meer in opkomst. Dit komt door de vele voordelen die dit type zonwering met zich meebrengt. Hierbij valt te denken aan veiligheid, warmtewering, geluidsdemping en inbraakvertraging. De rolluiken van Schaduw Zonwering zijn kwalitatief onderscheiden in de markt door onder andere de kleinste rolluikkast van Nederland te hebben. 

 

 

Wilt u meer veiligheid? Wilt u de zon en het geluid buiten houden? Met de rolluiken inclusief montage service van Schaduw Zonwering zit u altijd goed!

Kleinste rolluikkast van Nederland

Rolluiken met een te grote rolluikkast kunnen erg storend zijn. het oog wil ook wat, het spreekt voor zich dat u ook liever een kleinere heeft met het zelfde resultaat. Onze rolluiken passen volledig tussen de style van uw woning en zijn zeer compact. Onze rolluiken hebben de kleinste & meest compacte kast in Nederland. De rolvorm die hierdoor ontstaat is zeer compact en bovendien ontzettend stevig. Uw gevel blijft er dus aantrekkelijk, zo niet aantrekkelijker, uitzien!

Vrijblijvend rolluiken prijs opvragen

  Aantal rolluiken

  Goedkope rolluiken van hoge kwaliteit

  Schaduw Zonwering biedt eersteklas rolluiken die uw wooncomfort op meerdere manieren vergroten: onze rolluiken zijn isolerend, lichtwerend, houden geluid en kou tegen en bieden een oplossing voor inbraakpreventie. Daarnaast vergroten rolluiken uw privacy aanzienlijk. En het mooiste is dat u nu kunt genieten van al deze voordelen tegen een zeer voordelige prijs!

  Onze rolluiken zijn zeer duurzaam. De sterke dubbelwandige lamellen, gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn gevuld met polyurethaanschuim. Voordeel hiervan is de isolerende werking: u heeft veel minder last van ongewenst geluid en onaangename temperaturen (zowel kou als hitte) van buiten. Om de duurzaamheid te vergroten zijn de aluminium profielen van het rolluik rijkelijk gelakt en dus extra beschermd.

  Geluidswerend en geruisloos

  U kent ze wel: rolluiken die u twee straten verderop nog hoort uitschuiven. Geen nood, bij Schaduw Zonwering bent u verzekerd van extreem geluidsarme rolluiken. Dankzij het premium borstelprofiel zakt en stijgt uw rolluik geruisloos, terwijl de borstel ook nog eens extra schaduw biedt. Geen lichtinval door kiertjes en naden van het pantser dus. Elke woning is anders, wij geven u graag informatie, bijvoorbeeld over het type geleider dat u het beste kunt kiezen voor uw rolluik.

  rolluiken op maat
  schaduw in huis met rolluiken

  Elektrische bediening

  Bij een modern rolluik hoort een moderne, gebruiksvriendelijke bediening. Ons gehele assortiment rolluiken wordt standaard geleverd met een elektrische bediening in de vorm van een vaste schakelaar. U kunt echter ook kiezen voor een motor die u op afstand kunt bedienen met behulp van een stijlvolle handzender. Wij kunnen u voorzien van een aantal soorten bediening. Wat dacht u van tijdschakelklok waarmee u dag- en weekprogramma’s kunt inregelen? Ook hierover vertellen wij u graag meer.

  Slimme rolluiken

  Een openstaand raam of andere obstructie in de loop van een rolluik kan voor problemen zorgen, mocht u uw rolluik op afstand bedienen met een handzender. Met onze smart motor hoeft u hier geen rekening meer mee te houden: weerstand en obstakels worden automatisch gedetecteerd, waardoor het rolluik in deze gevallen niet zomaar sluit.

  Kleuren bij uw woning

  Na de maat, het type rolluik en de soort bediening te hebben vastgesteld, dient alleen de kleur nog uitgekozen te worden. Met onze uitgebreide keuze aan kleuren (zowel effen als gecombineerd) zal uw rolluik altijd passen bij uw woning. Uw lamellen in een andere kleur dan de rolluikkast? Geen probleem!

  Rolluik prijs en garantie

  Schaduw Zonwering staat voor eerlijke prijzen en uitstekende garantievoorwaarden. De aanschaf en/of montage van uw rolluik(en) loopt bij ons niet in de papieren. Daarnaast profiteert u bij ons van 2 jaar garantie op constructie- en fabrieksfouten. Zijn hierdoor nieuwe materialen en onderdelen vereist? Dan worden deze volledig vergoed.

  Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

  Direct een afspraak maken

  Geachte bezoeker,

  In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

  Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

   

  Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.