Google Reviews

Klantbeoordelingen en ervaringen waar we trots op zijn

Erik van den Berg
Erik van den Berg
19:36 24 Jan 23
Rob van Agteren
Rob van Agteren
13:29 30 Dec 22
Een zeer goed en vakkundig bedrijf, werken zeer nauwkeurig en netjes.Zeer aan te bevelen.
Herman Van Hengelaar
Herman Van Hengelaar
11:17 22 Dec 22
Ik ben zeer tevreden over de uitvoering en levering alsook de montage van mijn rolluik.De montage is perfect uitgevoerd en de werking is super , ik geef Schaduw / Zonwering dan ook 5 sterren en wil het bedrijf dan ook als aanrader aanmerken.
Edwin Kruitbosch
Edwin Kruitbosch
20:42 15 Dec 22
Zegt genoeg?
Jon Petersen
Jon Petersen
12:27 08 Dec 22
Rob Bamberg
Rob Bamberg
09:27 04 Dec 22
Goed advies gekregen en de horren en rolluiken zien er strak en prima uit. Prijs kwaliteit verhouding dik in orde.
Patrick Van den Bosch
Patrick Van den Bosch
18:04 24 Nov 22
Zeer professioneel uitgevoerd. Goede communicatie, beduidend goedkoper dan andere offertes die ik opgevraagd had. Monteurs erg vriendelijk en erg zorgvuldig te werk gegaan.
David
David
10:45 16 Nov 22
Goed contact, scherpe prijs en professionele montage. We zijn heel tevreden met onze rolluiken.
Fijne partij! Wij hebben 3 screens en een zonnescherm laten plaatsen. Het contact verliep altijd vlot en duidelijk. De screens en scherm werden snel en vakkundig gemonteerd. Absolute aanrader!
Adri Versteeg
Adri Versteeg
10:41 29 Oct 22
Maandag 24 oktober screens en inzet horren geplaats door firma Schaduw Zonwering. Offerte correct qua prijs/kwaliteitsverhouding Inmeting snel en correct en het plaatsen idem. Heel vriendelijke en kundige mensen. Werken heel netjes, hadden zelfs stoffer en blik bij zich. We zijn er heel erg tevreden mee en zou Schaduw Zonwering dan ook bij iedereen aanbevelen.
marije hardenbol
marije hardenbol
11:42 19 Oct 22
Wij hebben 4 elektrische rolluiken laten plaatsen. We zijn heel tevreden. Duidelijk offerte en uitleg. Wij hebben de communicatie als heel prettig ervaren, zowel het mail als telefonische contact. De mannen die langskwamen om te meten en plaatsen waren zeer vakkundig; werkte efficiënt, waren vriendelijk en beleefd. We zijn erg blij met het eindresultaat en raden Schaduw Zonwering zeker aan!
Kimberly Montfoort Van
Kimberly Montfoort Van
12:11 17 Oct 22
Per toeval bij dit bedrijf terecht gekomen. Kan niets anders zeggen dan dat wij het getroffen hebben. Goede communicatie (ook snel), bij onduidelijkheden of als er iets is dan wordt er direct een oplossing geboden. De rolluiken zijn echt top! Mochten wij in de toekomst nog iets nodig hebben aan zonwering dan zullen wij dit bedrijf zeker opnieuw contacten!
Ellen Lijffijt
Ellen Lijffijt
20:57 14 Sep 22
Supervriendelijke mensen, snelle offertes en alles prima geregeld. Installatie snel, probleemloos en heel netjes.
R. “RK” K
R. “RK” K
08:51 01 Sep 22
Goed geholpen aan mijn defecte zonwering door Jorre!
Liesbet Vermaas
Liesbet Vermaas
06:44 22 Aug 22
Na de screens nu ook een mooi zonnescherm. Blij mee! Zeer tevreden over dit bedrijf!
Jennifer Groot
Jennifer Groot
13:31 28 Jul 22
Uitstekende service!Heel blij met onze nieuwe rolluiken.Vakkundig en prima werk verricht.Zeer goed advies! Een aanrader om hier je zonwering te bestellen.
M GRB
M GRB
12:26 28 Jul 22
Via email heb ik half juni contact opgenomen met Schaduw Zonwering voor een offerte. Ik kreeg snel antwoord, met de vraag of ik wat foto's op kon sturen, omdat ze het te druk hadden om langs te komen voor een offerte. Ik stuurde de foto's en kreeg een ontvangstbevestiging met de mededeling dat de verkoopafdeling de foto's zou bekijken en contact opnemen.Een maand later had ik nog steeds niets gehoord. Ik heb een e-mail gestuurd met de mededeling dat ik graag had gehoord wat er mogelijk was, en op wat voor termijn. Ook op deze e-mail (3 dagen geleden) heb ik nog geen antwoord gekregen.Misschien kunnen ze fantastisch zonwering aanbrengen, maar ik vind deze manier van doen erg onprofessioneel.Aanvulling: Schaduw Zonwering heeft contact opgenomen en helaas is er iets mis gegaan met de afhandeling van mijn email. Ze hebben een korting aangeboden, dus keurig afgehandeld.
Ellis van de Bilt
Ellis van de Bilt
10:40 27 Jul 22
Alle hulde voor de correcte en heldere communicatie, de geleverde diensten en de overzichtelijke factuur. Ga zo door!
Leo Spelt
Leo Spelt
09:06 20 Jul 22
Deze leverancier gekozen op basis van de heldere info op de website en ik ben geen moment teleurgesteld. Helder, complete en snelle info over het product (het vervangen van een defect rolluik) en geen “wat kunnen we deze klant eens aansmeren” houding. Het beste van alles was nog het serviceteam dat kwam installeren. Detail: ze werden met hun namen aangekondigd, dat schept gewoon direct al een prettige sfeer. Toen het team kwam, waren ze alle drie voorkomend, deskundig en vriendelijk en deden hun werk snel en degelijk. Toen bleek dat er een minutieuze beschadiging aan twee van de lamellen zat, zeiden ze zelf dat ze dat niet acceptabel vonden, namen een foto en zouden het melden op de zaak. Dat gebeurde ook, en de rekening kwam dus (nog) niet. Korte tijd later (afhankelijk van de leverancier) kwamen bijna dezelfde monteurs de zaak oplossen. Opnieuw snel en vlekkeloos.Als alle klanten zo behandeld worden als wij, moeten ze echt omkomen in het werk want ik kan Schaduw Zonnewering echt van harte aanbevelen. Tot slot: dik compliment voor de monteurs Djim, Rocco, Fred en Skip … puike gasten. Ik ga nooit meer ergens anders heen voor mijn horren, rolluiken en zonwering.
Carla Ferreira
Carla Ferreira
11:03 18 Jul 22
Great service. Quality product (Verano Ipanema sun shade). Installers worked neatly and were super friendly and helpful. 5 stars all the way.
Super bedrijf!!! Je wordt vriendelijk te woord gestaan zowel telefonisch als in persoon!!Iedereen die een zonnenscherm nodig heeft en nog aan het "shoppen" is, ga naar dit bedrijf!!!
ellen Brouwers
ellen Brouwers
13:30 08 Jun 22
We zijn heel blij met ons antraciet kleurige terras scherm! Super vriendelijke monteurs, alles netjes uitgevoerd, oude scherm mee retour. We hopen er weer jaren mee door te kunnen. We kenden het bedrijf al, dus was niet moeilijk om keuze te maken, voor aanschaf nieuw scherm…
niels staffeleu
niels staffeleu
18:13 22 May 22
Nette werknemers, ruimen alle rommel ale het werk gereed is, en komen professioneel over.
Wineke Jennissen
Wineke Jennissen
03:58 21 May 22
De medewerkers van Schaduwzonwering zijn erg kundig en vriendelijk. We hebben met behulp van hun tips en inzet een prachtig terrasscherm!
Helen Brouwers
Helen Brouwers
08:33 20 May 22
Hans Geluk
Hans Geluk
07:49 12 May 22
Schaduw Zonwering heeft bij mij een zonnescreen voor de dakkapel gemonteerd. Het bedrijf was fors goedkoper dan de concurrent bij wie ik ook een offerte had aangevraagd. En ze komen nog wel van verder. Ik woon in Austerlitz en het bedrijf zit in De Meern.Het bedrijf werkt heel professioneel en communiceert uitstekend. Ze zijn erg goed bereikbaar.Ik ben erg blij met het screen. Het is windvast (tegen een meerprijs),en voor de dakkapel die aan weer en wind is blootgesteld, is dat een must.Ik heb gekozen voor een screen met een doorlaatbaarheid van 1% (3% is standaard) en daar ben ik erg blij mee nu de zomers steeds heter worden. De afgelopen week heb ik de zonwering al uitgebreid kunnen testen en nu blijft het voor het eerst in de jaren dat ik hier woon koel op zolder. Je kunt nog net een heel klein beetje naar buiten kijken en het wordt binnen niet somber/donker.
Wendy Langerak
Wendy Langerak
07:55 09 May 22
Heel fijn bedrijf, werken vlot, netjes en zijn superbeleefd.Alle communicatie verliep heel keurig.Wij zijn superblij met onze nieuwe zonwering!
Mirela Balaban
Mirela Balaban
15:29 06 Apr 22
Mijn ervaring met Schaduw Zonwering is zeer goed! Goede communicatie, werken erg netjes en gaan vakkundig te werk!Raad Schaduw Zonwering zeker aan!Mirela
Ingrid Tierie
Ingrid Tierie
11:53 26 Mar 22
Medea de Jong
Medea de Jong
08:29 28 Feb 22
Screens zijn snel geleverd en netjes gemonteerd. Top! Dankjewel.
Benny V.d.Rijst
Benny V.d.Rijst
11:48 11 Feb 22
Dit bedrijf heeft geweldig werk geleverd ziet er perfect uit we zijn er erg tevreden over.
Hans Woods
Hans Woods
10:18 21 Dec 21
Een vriendelijk en fijn bedrijf.Gebeld voor een rolluik bij het keukenraam. Ze konden 2 dagen later al komen opmeten.Volgende dag kreeg ik al de offerte en die zag er goed uit, dus gebeld en akkoord gegaan met de offerte en plaatsing afspraak gemaakt.Op de dag van de plaatsing waren ze op de afgesproken tijd aanwezig, en binnen het uur was de klus geklaard.Erg netjes aangesloten en degelijk materiaal.De elektrische rolluikmotor hoor je niet en het rolluik sluit perfect. Ook blijft het nu wat warmer in huis.We zijn erg tevreden en kunnen iedereen Schaduw Zonwering aanraden.
Saskia Van de Kolk
Saskia Van de Kolk
18:02 17 Dec 21
Prima service , altijd op tijd. Snel en netjes gewerkt. Screen is zelfs eerder geplaatst dan oorspronkelijk de afspraak was.Kortom, wij raden Schaduw Zonwering zeker aan.
Ewart DeBruijn
Ewart DeBruijn
17:39 17 Dec 21
lotte herrema
lotte herrema
14:22 25 Nov 21
Top communicatie en snelle levering!
Paul Recter
Paul Recter
11:40 11 Nov 21
Michael Ras
Michael Ras
10:09 11 Nov 21
Zeer professionele bedrijf waarbij echt alles soepel is verlopen!Zeer deskundig personeel bij het monteren van de zonwering !!Heel blij mee !!
Dennis Slotboom
Dennis Slotboom
11:52 03 Nov 21
Prima service en montage voor een goede prijs. Dik tevreden met mijn nieuwe rolluik.
sylvia de Haay
sylvia de Haay
10:23 28 Oct 21
Wij zijn bijzonder blij met onze rolluiken op de 1e etage. Het plaatsen ging erg snel en de heren hebben het netjes achtergelaten. Alles is duidelijk uitgelegd. Wij kunnen Schaduw Zonwering van harte aanbevelen aan iedereen die zonwering nodig heeft.
We hebben onlangs 6 rolluiken laat plaatsen op de bovenverdieping.Duidelijke communicatie. De technici die het geplaats hebben hebben heel netjes gewerkt. Het zit er heel mooi uit
Wij hebben 2 rolluiken en 2 screens laten plaatsen door Schaduw Zonwering.Het voortraject (offerte en inmeten) ging snel en keurig. Het plaatsen ging heel snel en de jongens hebben keurig werk afgeleverd! We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Laat het zonnetje maar komen!
Sevinç Özerdoğan
Sevinç Özerdoğan
18:19 30 Jul 21
Very happy with the result, they were very responsive, on time and very clean installation!
doppie geo
doppie geo
06:41 14 Jun 21
Prettige communicatie, ze kwamen snel inmeten. En de zonwering werd sneller geleverd dan verwacht. De monteurs kwamen ook op de aangegeven tijd en hebben het netjes gemonteerd. Kortom heel fijn om zo snel voor de zomer nog een mooi nieuw zonnescherm te hebben.
Bo Buijs
Bo Buijs
07:30 08 Jun 21
Wij zijn enorm blij en tevreden over de service en producten van Schaduw Zonwering. Onze nieuwe rolluiken, screens en terrasscherm hangen er beeldig bij. Het contact met de medewerkers hebben wij als erg prettig ervaren en we kunnen dit bedrijf zeker aanraden!
L Hirs
L Hirs
16:13 28 May 21
Bijzonder blij met mijn nieuwe zonwering (6 zipscreens), zeker nu het warme weer aankomt. Grote dank aan Bobby en zijn collega voor de snelle professionele plaatsing (ondanks de stromende regen en onweer) en Jody en Sylvia voor het regelen van de afspraken en de offertes.Ik had vorig jaar ook een offerte opgevraagd; vanwege de drukte en lange levertijd, toch maar van afgezien. DIt jaar was ik wel op tijd begonnen met bestellen en werden de screens zo'n 5 weken later geplaatst. Toppie!Wat ik heel netjes van Schaduw Zonwering vind, is dat de offerte van dit jaar vrijwel gelijk is gebleven qua prijs ten opzichte van vorig jaar. Bij een concurrent waar ik ook in 2020 en dit jaar een offerte had opgevraagd, was de prijs plotseling met 1000 euro gestegen.Schaduw Zonwering is zeker een aanrader; ze zijn betrouwbaar en professioneel. Als je op tijd bestelt is de plaatsing ook snel.Ik ben een blije en blijvende klant.
Evert-Jan Visser
Evert-Jan Visser
18:00 27 May 21
Goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik heb meerdere offertes vergeleken, die die Van Schaduw sprong eruit qua kosten (lager) en qua vooraf ingeschatte kwaliteit. Prettig contact met Joren (materiaalkeuze, voorlichting) en Jody (zakelijke deel). Zeer tevreden over de uitvoering. Nog geen ervaring met service achteraf en onderhoud, maar daar hebben we afspraken over en ik heb er alle vertrouwen in.
noelle steeghs
noelle steeghs
18:08 30 Apr 21
Uitstekende service
Laurens Verhoef
Laurens Verhoef
17:13 27 Apr 21
Met het oog op de hete zomers wilden wij graag een screen hebben voor ons nieuwe huis. We wisten zelf niet precies wat de beste oplossing zou zijn in onze situatie met een totaal oppervlak van 4 bij 4 meter en 4 verschillende ramen. Schaduw Zonwering kwam bij ons langs en gaf ons deskundig advies over alle opties. Ook de montage gebeurde zeer deskundig. Ik ben dus heel tevreden!
Jesse Klei
Jesse Klei
06:31 21 Apr 21
Recent is Schaduw Zonwering twee keer langs geweest voor installatie. Vier screens op de tweede etage, eentje op de begane grond, en een mooi zonnescherm op de overkapping in de achtertuin. De service vooraf, tijdens, en na de installatie was uitstekend. Ze zijn telefonisch goed bereikbaar, denken qua planning en eundproduct goed met je mee en zijn eerlijk over de overwegingen voor wat betreft prijs versus kwaliteit. De installaties zelf verliepen ook telkens erg goed. De installateurs waren perfect op tijd en leverden goed en snel werk zonder te haasten. Het glas van de overkapping werd zelfs nog even gepoetst (werkschoenvegen). Ik kan Schaduw Zonwering van harte aanbevelen aan iedereen die zonwering wil laten installeren.
Michiel Huffmeijer
Michiel Huffmeijer
11:19 20 Apr 21
Alma Vermeulen
Alma Vermeulen
08:03 08 Apr 21
Super snelle en goede service. Onlangs twee screens laten installeren. De installatie was in 1 uur gepiept en de afwerking is zeer netjes. Heel blij mee.
Eric Haubrich
Eric Haubrich
13:10 31 Mar 21
Keurig geholpen door Schaduw zonwering. Alle afspraken prima nagekomen, levertijd was zelfs een stuk korten dan was voorzien, wat alleen maar fijn is natuurlijk. Montage keurig en voorzichtig uitgevoerd door Joren, dus geen schade en/of sporen van het gaten boren.Kortom: prima!
Anne
Anne
13:05 28 Mar 21
Heel erg tevreden over de service en het geplaatste zonnescherm.
Lisa Alen
Lisa Alen
13:56 24 Mar 21
Zeer professionele werkwijze en duidelijke / vriendelijke uitleg gekregen over alles waar ik vragen over had. Blij met het resultaat!
VincavK
VincavK
09:19 18 Mar 21
Goede service, vriendelijk personeel, snelle reacties en goed overleg. Dik tevreden en prachtig geïnstalleerde rolluiken.
Sander Schippers
Sander Schippers
17:03 04 Mar 21
Vakkundig en professioneel.Ik heb lang gezocht op internet naar screens om zelf te plaatsen, maar ik ben blij dat ik het door Schaduw Zonwering heb laten plaatsen.Heldere uitleg bij het inmeten, sneller geleverd dan verwacht en binnen 4 uurtjes zijn alle 3 verdiepingen voorzien van screens.Gelukkig heb ik het aan de experts overgelaten, want zo'n strak eindresultaat had ik zelf niet voor elkaar gekregen.Het beetje extra geld voor arbeid heeft zich dubbel en dwars terugbetaald.
vick van der veen
vick van der veen
15:39 03 Mar 21
Jelle Schuuring
Jelle Schuuring
13:12 03 Mar 21
Yvonne Alen
Yvonne Alen
11:20 03 Mar 21
rianne matze
rianne matze
10:06 12 Feb 21
Voor mijn ouders screens besteld. Prettig contact (soms duurde het even telefonisch, maar via mail ging goed), goede kwaliteit en zeer tevreden over de plaatsing.
Colin Rosendaal
Colin Rosendaal
19:15 21 Jan 21
Het is lastig contact te krijgen met Schaduw Zonwering, maar verder goede afspraken gemaakt en nette levering. Zeer tevreden met de screens en doeken.
May Van Der Vossen
May Van Der Vossen
12:24 20 Nov 20
Deskundig, zorgvuldig, creatief inspelend op onverwachte situatie, op tijd en zeer aangenaam in de omgang. Had niet beter gekund.
Bianca Linkers
Bianca Linkers
10:08 13 Sep 20
Ik kreeg via mijn buren de tip van dit bedrijf. Geweldig geholpen door Jody aan een zeer scherpe offerte, binnen een week na mijn opdracht kreeg ik te horen wanneer er gemonteerd zou kunnen worden.Twee erg vriendelijke en zeer professionele monteurs kwamen netjes op tijd aan rijden en hebben mijn nieuwe rolluiken keurig gemonteerd, alle rommel werd netjes opgeruimd en er werd een duidelijke instructie gegeven hoe de rolluiken werken.Een paar dagen later werkten 1 rolluik niet meer waarop ik ze direct gebeld heb, dezelfde dag nog stonden er twee andere monteurs en kwamen erachter dat de stekker eruit was (dit bleek mijn zoon gedaan te hebben)We hebben er met z'n drieën om gelachen en de monteurs vertrokken weer zonder een rekening te sturen.Zeker een aanrader, echt een top bedrijf!
Jordi Octavio
Jordi Octavio
08:42 10 Sep 20
Installation was done in 1 hour and the job done was clean and professional. Good experience overall
Wilma Jansen
Wilma Jansen
07:28 30 Aug 20
Afgelopen dinsdag is ons zonnescherm geplaatst , helaas in de stromende regen. Na 2 dagen was het weer goed om het scherm uit te draaien en te laten drogen. We zijn heel tevreden over het keurige plaatsen van het scherm door jullie, de plek voor de elektra en de kleur. Hoe het is als de zon schijnt hebben we nog niet helemaal kunnen ontdekken.
Dennis van Rossum
Dennis van Rossum
07:01 14 Aug 20
Inmeten en plaatsen ging super, ook erg tevreden met onze nieuwe screens. Het nakomen van afspraken mag ietsje beter, zo was er de belofte om teruggebeld te worden gedurende de offerte periode, maar gebeurde dit niet altijd.
Bmw 645ci
Bmw 645ci
13:23 04 Aug 20
Patrick Oerlemans
Patrick Oerlemans
06:00 14 Jul 20
Wij zijn zeer tevreden. In het begin duurde het 'even' wat later vanwege de drukte bleek. Maar toen het balletje eenmaal ging rollen, rolde het ook goed. De communicatie verloopt helder, wat ik wel prettig vind. De online tour was ook zeer duidelijk. Het persoonlijke contact bij het opmeten, nadat wij de scherpe offerte hadden geaccepteerd, was ook prettig. Van mijn partner die thuis was toen de rolluiken werden bevestigd, waren de mannen zeer vriendelijk en ruimden ze hun eigen troep op, tot aan het papiertje van het koekje bij de koffie. Maw op meerdere fronten zeer aan te bevelen
Romy Verver
Romy Verver
08:21 05 Jul 20
Waren ruim van te voren aanwezig. Gingen professioneel te werk en hebben alle rotzooi achter zich opgeruimd. Als we weer iets van zonwering nodig hebben, komen wij hier zeker terug
TheBeastNL
TheBeastNL
14:50 02 Jul 20
Goede en snelle service met een scherpe prijs
Rob Winkes
Rob Winkes
11:49 24 Jun 20
Ellen Klijn
Ellen Klijn
18:09 17 Jun 20
Goede adviezen, vriendelijke en deskundige medewerkers, snelle reacties en antwoorden en tevreden over de installatie!
John
John
08:08 17 Jun 20
5 rolluiken laten plaatsen. Netjes en vakkundig geïnstalleerd door vriendelijke monteurs. Wij zijn zeer tevredene over de werkwijze van Schaduw Zonwering.
Johan Hoekstra
Johan Hoekstra
20:19 16 Jun 20
Dit voorjaar (tijdens de coronaperiode) konden we meedoen met een duidelijke online uitleg over het aanbod, vragen stellen en een afspraak maken. Daarna een keer op de showroom op bezoek. Die is niet zo groot als elders, maar er is voldoende te zien. Ook de collectie is breed genoeg. Daarna is een duidelijke (en concurrerende!) offerte gekomen, waarna het zonnescherm enige tijd later is geplaatst. Vlot gewerkt, nette monteurs die weten wat ze doen. Daarna nog eens langs gekomen om de windmeter te bevestigen. Kortom: aanbevolen!
Marc
Marc
09:21 11 Jun 20
Prima bedrijf. Onze screens zijn mooi op tijd geleverd en geplaatst!
Jan Kloppenburg
Jan Kloppenburg
05:59 10 Jun 20
Goed en efficient aangepakt door dit bedrijf. Snelle levering en goede kwaliteit Voor een lage prijs. Ondersteuning voor bediening via Home-app kon niet worden gegeven.
Arnold Geytenbeek
Arnold Geytenbeek
17:29 08 Jun 20
Snelle levering
Marije Doornekamp
Marije Doornekamp
17:03 01 Jun 20
Snelle levering en vakkundige installatie. Top.
Salvador Cabeza
Salvador Cabeza
06:12 01 Jun 20
Erik V
Erik V
15:18 31 May 20
Vier grote ritsscreens laten plaatsen. Het waren ervaren vakmensen die zonwering op professionele wijze geplaatst hebben. Alles werkt naar verwachting. De vakmannen merkten zelf enige beschadiging op aan twee screens, deze zijn opnieuw besteld en een week later alsnog geplaatst.
Lennart Janssen
Lennart Janssen
16:22 28 May 20
Jean Jacobs
Jean Jacobs
14:13 28 May 20
Duidelijke afspraken, men komt zelf de maat opnemen (gebeurt ook niet overal), exacte datum en tijd van levering en montage, leuke en zeer nette monteurs die ook nog duidelijk weten waarmee ze bezig zijn. Een zeer grote aanrader voor een ieder die 1 van hun producten zoekt.
Lewis van Leeuwen
Lewis van Leeuwen
18:28 19 May 20
Twee rolluiken en een screen zijn naar volle tevredenheid geplaatst. Meerdere keren contact gehad en steeds heel netjes en vakkundig geholpen. Offerte was heel duidelijk en geen verassingen achteraf. Kreeg zelfs een zendertje cadeau die niet op de bon stond. Fijn bedrijf, aanrader.
Jan Klein Poelhuis
Jan Klein Poelhuis
10:43 18 May 20
Vakkundig bedrijf dat ik kan aanraden. Bobby heeft de zonwering keurig opgemeten en eveneens keurig gemonteerd. Alles is netjes achtergelaten en het werkt allemaal prima!
Danike van Beek
Danike van Beek
15:26 16 May 20
Erg tevreden met de dienstverlening! Ruime keuze aan stoffen, fijne communicatie en geeft vertrouwen in hoe ze advies op maat geven. We hebben een prachtig terrasscherm laten plaatsen.
Mariëlle W
Mariëlle W
14:57 14 May 20
Heel netjes en professioneel bedrijf. Het advies en inmeten ging snel. Voordat de screens geplaatst konden worden waren we wel een paar weken verder (dit was vanaf het begin netjes gecommuniceerd). Het plaatsen ging vlot en we zijn heel blij met het eindresultaat. Topbedrijf!
wilco versluis
wilco versluis
08:50 04 May 20
Echte vakmannen die rekening houden met mijn wensen.Scherm ziet er prachtig uit en oude scherm is netjes afgevoerd.
Anouk Kemper
Anouk Kemper
07:43 29 Apr 20
Zeer tevreden over de mooie screens. Goede service, bereikbaar en vriendelijk.
Martin van Lijf
Martin van Lijf
06:47 23 Apr 20
Ik heb ervaren dat bij dit bedrijf Service en Snelheid met de hoofdletter S wordt geschreven.
Ruud Kool
Ruud Kool
07:33 16 Apr 20
Deskundig personeel voor advies en montage, kwalitatief van hoog niveau, komt afspraken na en voor prijs/prestatie uitstekende Rolluiken in kleur van verfwerk kozijnen. Bedrijf is een Aanrader
Michiel M
Michiel M
09:47 12 Apr 20
Zipscreens laten installeren. Erg tevreden over uitvoering
Roeland Gerding
Roeland Gerding
14:56 02 Apr 20
Zeer prettig bedrijf. Vriendelijke mensen die weten waar ze het over hebben. Nemen de tijd voor je en geven een goed advies. We zijn erg goed geholpen. Onze oude schermen zijn verwijderd en er is een ontzettend mooi nieuw scherm voor terug gekomen.
Ferry Vernooij
Ferry Vernooij
09:29 23 Mar 20
Vier rolluiken laten plaatsen door Schaduw Zonwering. Erg tevreden over het geleverde werk, ziet er netjes en keuring uit! Afspraken worden netjes nagekomen.
Bastiaan de Boer
Bastiaan de Boer
18:12 03 Mar 20
Goede kwaliteit!
Mariette Bouma
Mariette Bouma
19:21 27 Feb 20
Gisteren zijn bij ons de rolluiken geinstalleerd. En wij zijn zeer tevreden. De kleur die ons aanbevolen werd, past precies bij de kozijnen van ons huis. En het geheel werkt perfect. Deze zomer dus geen hete zuiderzon op onze grote ramen, dat moet gaan schelen in de hitte.Over de hele werkwijze niets dan lof. Ook de installateurs zijn zeer professioneel te werk gegaan. Terwijl er sneeuw- en hagelbuien vielen, werkten ze onverstoorbaar door. Dank!Fam. Bouma uit Amersfoort
Paul
Paul
20:26 11 Feb 20
Nuchter, goede service en prijs
jeffrey stegers
jeffrey stegers
09:31 14 Jan 20
2 rolluiken laten plaatsen. Heel erg netjes gedaan en super service ervaren bij dit bedrijf. 5 sterren!
Magreet Zantkuijl
Magreet Zantkuijl
15:57 04 Oct 19
2 rolluiken laten installeren door schaduw zonwering.Netjes en keurig en snel geïnstalleerd. De mannen zijn goed op elkaar ingesteld. Zal ze zeker aan anderen voorstellen om bij hun de rolluiken te laten installeren..
Marnix Rieff
Marnix Rieff
06:32 03 Sep 19
Uitermate tevreden over het geleverde werk door Schaduw Zonwering. Afspraken worden tot in de puntjes nagekomen, Verder vonden wij de hoge mate van betrokkenheid erg fijn, en ziet het geleverde werk (zonnescherm+dubbele hordeuren) er uitstekend uit!
js_loader

Laat u niet langer verblinden!