Wie zijn wij?

Even voorstellen...

Schaduw Zonwering Utrecht

Schaduw Zonwering is een jong, vlot en dynamisch bedrijf dat zich onderscheidt in het leveren, monteren, onderhouden en repareren van buitenzonwering.

Wij zijn gevestigd in De Meern (provincie Utrecht) en bedienen de gehele provincie Utrecht en omstreken.

Comfort – Met zonwering brengen wij comfort in uw huis en tuin.

Veiligheid – Met de robuuste rolluiken van Schaduw Zonwering zorgen wij voor veiligheid in uw woning.

Privacy – Met onze screens beschermt u uw privacy in huis.

Duurzaamheid – In de winter werkt zonwering isolerend en in de zomer houdt het warmte en licht tegen. Hierdoor hoeft u minder te verwarmen en te koelen, wat resulteert in minder kosten.

Lees meer over onze werkwijze

Bobby Homeyer

Bobby Homeyer

Zonwering specialist

Mijn naam is Bobby. Samen met mijn vriendin en zoontje zijn wij woonachtig in Maarssen(gemeente Utrecht).

Destijds hebben wij bij Joren een Screen aan zijn woning geplaatst. Daar is mijn interesse in zonwering ontstaan. Ik vond het meteen een ontzettend mooi product: erg praktisch, verfraaiend en makkelijk te bedienen. Hier is de liefde voor zonweringsproducten ontstaan.

Als professional in het vak heb ik al jaren ervaring in het verkopen en monteren van zonwering. Bij het plaatsen van zonwering is elke situatie weer anders, juist die variatie spreekt mij ontzettend aan. Graag help ik klanten met het beantwoorden van vragen en het maken van de juiste beslissingen in het verkoop proces. Ook het bieden van een goede oplossing in een complexe situatie geeft veel voldoening.

Mijn verantwoordelijkheid bij Schaduw Zonwering ligt voornamelijk bij de planning, marketing en verkoop.

Joren Stap

Joren Stap

Zonwering specialist

Mijn naam is Joren. Ik ben 31 jaar en woon samen met mijn vriendin en twee kinderen in De Meern(provincie Utrecht).

Als professional in de bouw heb ik al ruim 11 jaar werkervaring in de woningrenovatie en zonwering (screens, luiken en schermen) waar ik ben begonnen als leerling timmerman en doorgegroeid tot aannemer. Ik bied u graag advies op maat voor uw nieuwe zonwering, ongeacht uw type woning.

Mijn verantwoordelijkheden bij Schaduw Zonwering zijn de montage, onderhoud en reparaties van uw nieuwe buitenzonwering.

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.