Markiezen

Markies voor een authentieke uitstraling

Markiezen zijn diagonale zonwering met allure.
  •  Zeer effectief in het weren van zonlicht
  •  Ook beschermt tegen zonlicht via de zijkant
  •  Extra schaduw in uw woning
  •  Elegant & klassiek, 3 verschillende soorten
  •  Standaard model, petmodel en een klapmodel
Google Beoordelingen
4.8
Gebaseerd op 148 beoordelingen
js_loader
Markiezen Vleuten

Luxe markiezen met een elegante uitstraling

De luxueuze profielen van een Schaduw Zonwering markies zijn gemaakt van eersteklas kwaliteit aluminium of hout. De Kappen en zijschotten zijn vervaardigd uit oersterk en weerbestendig hardhout, red-cedar of purell. Hij wordt professioneel geschilderd in de kleur van uw keuze. Ook de kleur- en motief keuze van het kwalitatieve, slijtvaste doek is aan u. Bij een markies past een traditionele bediening met behulp van een luxe koord het beste. Echter, bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid om uw nieuwe markies te voorzien van moderne elektrische bediening. Bij Schaduw Zonwering heeft u de keuze tussen drie elegante modellen. weer en wind.

Klapmodel markies

Dit type markies is het ideale model voor horecabedrijven en wordt vaak gebruikt als overkapping van terrassen. Dit model creëert de meeste ruimte omdat dat de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Ideaal dus voor situaties waar openslaande deuren zijn en mensen naar binnen moeten kunnen lopen. Heeft u een winkel met etalageraam? Met het klapmodel is er genoeg ruimte om in de schaduw te staan voor uw winkelraam. Bedrukking van het doek met uw bedrijfslogo of -naam is mogelijk!

Standaard model markies

Dit is het meest voorkomende model markies. Dit model past goed bij elke klassieke en moderne gevel. De gesloten zijkanten weren ook zijdelings het invallende zonlicht en geven uw woning een klassiek uiterlijk. De uitval van dit model is hetzelfde als de werkhoogte. Het standaard model is verkrijgbaar in aluminium of hout. Wanneer u weinig onderhoud wilt is aluminium de beste keuze. Kies zelf de kleur van het doek en de uitvoering van het model. Ga ook voor een klassieke uitstraling met dit standaard model markies. 

Pet model markies

Wanneer vrije doorloop onmisbaar is kunt u het beste kiezen voor de petmodel markies. Dit model is ideaal voor winkels waar vrije doorloop gewenst is zoals bij openslaande deuren of winkelramen. Het uitzicht naar buiten wordt met dit model vergroot en u kunt nu lopen waar dit bij het standaard model niet kan. Bovendien wordt met dit model het zonlicht ook van de zijkant geweerd. Het frame heeft een trapsgewijze opbouw waardoor de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Dit zorgt voor een prachtig effect en enigszins een modernere uitstraling dan het standaard model.

Wat klanten over ons zeggen op Google

Erik van den Berg
Erik van den Berg
19:36 24 Jan 23
Een zeer goed en vakkundig bedrijf, werken zeer nauwkeurig en netjes.Zeer aan te bevelen.
Rob van Agteren
Rob van Agteren
13:29 30 Dec 22
Ik ben zeer tevreden over de uitvoering en levering alsook de montage van mijn rolluik.De montage is perfect uitgevoerd en de werking is super , ik geef Schaduw / Zonwering dan ook 5 sterren en wil het bedrijf dan ook als aanrader aanmerken.
Herman Van Hengelaar
Herman Van Hengelaar
11:17 22 Dec 22
Jon Petersen
Jon Petersen
12:27 08 Dec 22
Zeer professioneel uitgevoerd. Goede communicatie, beduidend goedkoper dan andere offertes die ik opgevraagd had. Monteurs erg vriendelijk en erg zorgvuldig te werk gegaan.
Patrick Van den Bosch
Patrick Van den Bosch
18:04 24 Nov 22
Goed contact, scherpe prijs en professionele montage. We zijn heel tevreden met onze rolluiken.
David
David
10:45 16 Nov 22
js_loader

Markiezen plaatsen?

Wilt u markiezen laten plaatsen aan uw woning? Een markies is elegante zonwering die ook laaginvallend licht tegenhoud. Wij monteren tegen een aantrekkelijke prijs en hebben alleen de beste zonwering in huis. 

Traditionele zonwering

Heeft u een klassieke woning en bent u op zoek naar bijpassende zonwering? Markiezen worden gezien als traditionele zonwering en hebben werkelijk een authentieke uitstraling. Een markies is een type zonwering dat het zonlicht ook vanaf de zijkant weert. Markiezen staan fantastisch bij een klassieke woning, maar geven ook stijl mee als het gaat om een moderne woning.

Prijs en garantie

Schaduw Zonwering staat garant voor eerlijke prijzen. Bovendien is uw nieuwe markies bij ons standaard 5 jaar verzekerd tegen fabrieksafwijkingen en montagefouten. Hierbij geldt een volledige vergoeding van alle mogelijke onderdelen en materialen die door dergelijke defecten moeten worden vervangen.

Elegant of modern?

Bent u op zoek naar een wat strakker design voor uw diagonale zonwering en is een markies iets te klassiek voor uw woning? Kies dan voor een terrasscherm.

Maximaal 7,5 meter breed

Uitval tot 1,5 meter

Keuze uit talloze kleuren in uni, blok of streepdesign

Laat u niet langer verblinden!