Markiezen

Schaduw in een verfraaiend, klassiek jasje

Markiezen zijn diagonale zonwering met allure. Een markies beschermt u, in tegenstelling tot een uitvalscherm, ook tegen zonlicht dat uw woning via de zijkant van het zonnescherm probeert binnen te dringen. Markiezen bieden u dus nog eens extra schaduw in huis. Misschien nog een groter pluspunt is dat markiezen uw woning omtoveren tot een elegante, klassieke bezienswaardigheid!

 

Bij Schaduw Zonwering kunt u kiezen uit drie soorten markiezen. Er is een standaard model, een zogenaamd pet­model en een klapmodel. Het petmodel is bedoeld om een betere doorloop en uitzicht te creëren.

Luxe markiezen met een elegante uitstraling

De weelderige profielen van een Schaduw Zonwering markies zijn gemaakt van eersteklas kwaliteit aluminium. De omkasting is vervaardigd uit oersterk, weersbestendig hardhout. De omkasting wordt professioneel geschilderd in de kleur van uw keuze. Ook de kleur- en motiefkeuze van het kwalitatieve, slijtvaste doek is aan u.

Bedieningscomfort

Bij een markies past een traditionele bediening met behulp van een luxe koord het beste. Echter bieden we natuurlijk ook de mogelijkheid om uw nieuwe markies te voorzien van moderne elektrische bediening.

Prijs en garantie

Schaduw Zonwering staat garant voor eerlijke prijzen. Tevens is uw nieuwe markies bij ons standaard verzekerd tegen fabrieksafwijkingen en montagefouten. Hierbij geldt een volledige vergoeding van alle mogelijke onderdelen en materialen die door dergelijke defecten moeten worden vervangen.

Elegant of toch liever modern?

Bent u op zoek naar een wat strakker design voor uw diagonale zonwering en is een markies iets te klassiek voor uw woning? Kies dan voor een uitvalscherm.

Verschillende modellen markiezen

Standaard model markies

Het meest gebruikte model markies. Past goed bij elk denkbare klassieke, landelijke en moderne gevel. De gesloten zijkanten weren ook zijdelings invallende zon. De uitval van dit type is hetzelfde als de werkhoogte.

 

 

Petmodel markies

Ideaal voor een hogere doorloop, zoals wenselijk is bij openslaande deuren of een winkelraam. Het uitzicht naar buiten wordt met deze markies vergroot. De werkhoogte is kleiner dan de uitval, dankzij het trapsgewijs opgebouwde frame.

 

Klapmodel markies

Hét type markies voor winkels en horecabedrijven. Veel gebruikt als overkapping van terrassen en koopwaar dat in de buitenlucht ligt uitgestald. Dit model creëert de meeste ruimte, doordat de werkhoogte kleiner is dan de uitval. Bedrukking van het doek met uw bedrijfslogo of -naam is mogelijk!

elegante markiezen voor meer schaduw
montage van klassieke markiezen
Specificaties
  • Maximaal 7,5 meter breed
  • Uitval tot 1,5 meter
  • Keuze uit talloze kleuren in uni, blok of streepdesign

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken