Markies Utrecht Vleuten

Aan deze woning in Utrecht Vleuten hebben we een prachtig markies geplaatst. De markies is handbediend en zorgt voor optimale zonwering van zowel de voorkant als de zijkant. Voor de woning is de markies een hele aanwinst, want niet alleen is het praktische zonwering maar het is ook prachtig voor het oog. De bewoners kunnen nu genieten van een koele woning en een prachtig aanzicht vanaf buiten. Deze zomer hebben de bewoners geen last meer van een te warme woning en kunnen ze ook lekker binnen zitten. Het zal niet meer te warm aanvoelen en ze kunnen weer lekker comfortabel leven.

Markies Utrecht

Een markies herken je aan zijn ronde en bolle vorm. Het frame is erg stevig en is voorzien van een vuil afstotend doek dat je woning beschermt tegen de warme zonnestralen. In het favoriete seizoen van de meeste Nederlanders wil je natuurlijk comfortabel kunnen leven. Het is vaak te warm binnen je woning en de warmte blijft daarbij ook binnen hangen. Met een markies voorkom je dat de warmte überhaupt binnen komt en heb je dus geen zorgen over de warmte binnen je woning. Wanneer je nu thuis komt na een lange dag werken zal het niet meer zweten zijn in je woning maar is het er lekker koel. Dit allemaal dankzij de markies die vanwege zijn praktische vorm de zon weert van alle kanten.

Wil je ook een praktische manier van zonwering aan je woning en daarbij ook gelijk een mooi aanzicht? Neem dan contact met ons op en krijg advies over zonwering die past bij jouw woning!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

25 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.