Markiezen Vleuten

Dit keer hebben we markiezen geplaatst in Vleuten. De prachtige markiezen met een donkere kleur zijn een echte aanwinst voor de woning. In de zomer zullen ze zorgen voor een heerlijk koele woning en vooral ook voor een prachtig aanzicht. De markiezen de we op deze woning in Vleuten hebben geplaatst zijn handbediend.

Markiezen Vleuten voor een koele woning

Markiezen aan je woning zorgen voor de beste zonwering. Ze zorgen er namelijk voor dat je woning altijd koel blijft, zelfs tijdens warmste dagen van het jaar. Omdat markiezen ook van de zijkant gesloten zijn zorgt dit voor de optimale zonwering. Bovendien is het nu zo dat de warme zon vanaf geen enkele kant meer naar binnen kan. Behalve de functionele voordelen van markiezen zijn ze echter ook heel erg stijlvol. Je woning krijgt hiermee een hele mooie nieuwe look.

Wil je ook een woning met zo’n prachtig aanzicht? Een woning dat niet de hele zomer lang aanvoelt als een sauna? Laat je dan niet tegen houden en neem contact met ons op. We geven je het advies op maat wat je nodig hebt om je woning lekker koel te houden!

 

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

13 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.