Horren

Voor een comfortabele leefomgeving zonder insecten of pollen

In de zomer kan de zon uw woning behoorlijk opwarmen. En dan wilt u na een warme zomerdag natuurlijk lekker de ramen en deuren van uw woning open zetten. Niets is fijner dan frisse lucht door uw woning na een warme zomerdag. Maar wel zonder dat insecten uw huis binnendringen en ’s avonds uw nachtrust verstoren. Met de horren van Schaduw Zonwering kunt u genieten van frisse lucht en de ramen en deuren open zetten zonder dat insecten binnen komen.

 

Een hor biedt een vrijwel onzichtbare oplossing tegen insecten en pollen. De horren van Schaduw Zonwering zijn verkrijgbaar in alle soorten en maten voor zowel ramen als deuren. Met een goede hor hoef je je geen zorgen te maken over insecten in uw woning. Een hor van Schaduw Zonwering is effectief en doet altijd zijn werk als bestrijdingsmiddel tegen insecten.

De voordelen van een goede hor

Onze horren zijn erg betrouwbaar als het gaat om het buiten houden van insecten. Echter brengen ze nog veel meer voordelen met zich mee. De volgende voordelen zijn inbegrepen bij onze horren:

 • Volledig op maat gemaakt
  Wij maken uw hor geheel passend in uw raam of deur, zonder speling en zonder risico op beschadigingen bij het plaatsen en uitnemen. Welke vorm of afmeting uw kozijnen ook hebben, wij plaatsen voor u de perfecte hor.
 • Gebruiksvriendelijkheid
  Een hor moet soepel openschuiven of invouwen en gemakkelijk te plaatsen en weg te nemen zijn. Ook moet de hor stevig genoeg zijn om snel en gemakkelijk schoon te worden gemaakt. Onze horen zijn gebruiksvriendelijk en makkelijk schoon te houden.
 • Technisch toepasbaar voor elke woning
  Welke afmeting uw deuren en ramen ook hebben, onze horren en hordeuren zullen altijd efficiënt zijn en gepaard gaan met de eigenschappen van uw woning.
 • Hoge kwaliteit horren
  In de jaargetijden wanneer er meer overlast is van insecten, zoals in de zomer, zullen onze duurzame producten hun werk doen en onze beloftes nakomen. Zo kunt u heerlijk genieten van frisse lucht en eenvoudig ongedierte buiten houden.
 • Mooi, effectief en amper zichtbaar
  De hor moet passen bij uw interieur en de eigenschappen van het kozijn waarin hij geplaatst wordt. Ook kijken we hierbij naar de raamdecoratie die u mogelijk heeft of wenst. Wij zorgen ervoor dat u ook ’s zomers weer comfortabel binnen kunt leven en dat de hor of hordeur perfect aansluit bij uw woning.
 • Weerbestendig
  Onze horren schieten bij harde wind niet los en zullen bij extreme weersomstandigheden vrijwel niet klapperen. Een hor of hordeur van Schaduw Zonwering is altijd duurzaam en van hoge kwaliteit.
 • Duurzaamheid
  Horren worden tientallen keren per dag geopend en gesloten. Duurzaamheid en behoud van functionaliteit zijn daarom cruciaal. Bij ons bent u, ook wat dit betreft, in goede handen. Wij zullen altijd de beste oplossing bieden voor uw woning.

Verschillende soorten horren

Horren zijn in te delen in 3 soorten. Deze zijn voor zowel deuren als ramen hetzelfde:

Vaste horren: Het gaas van dit type hor wordt vlak opgespannen in het frame. In de raam- of deuropening is het gaas altijd zichtbaar. Een vaste hor kan zowel binnenshuis al buitenshuis worden gemonteerd. Tevens kunnen we de hor monteren op het kozijn met of zonder scharnier.

Rolhorren: De naam zegt het al, het gaas van een rolhor rolt op in een cassette. Het gaas is dus niet in het zicht wanneer de hor niet in gebruik is. Een rolhor neemt weinig ruimte in en is daarom een hele praktische oplossing. Niet alleen kun je de hor het hele jaar laten zitten, maar is deze ook nog eens bestand tegen harde wind.

Plisséhorren: Bij een plisséhor vouwt het gaas als een harmonica op in de cassette wanneer u deze sluit. Ook deze hor is dus niet voortdurend zichtbaar. Een plisséhor is erg decoratief en gebruiksvriendelijk. Tevens kun je de hor gemakkelijk verstellen en in elke positie laten staan.

Dankzij de horren van Schaduw Zonwering heeft u geen last meer van insecten en pollen en geniet u daarbij van een gezond en comfortabel leefklimaat binnenshuis!

binnenvliegende insecten bestrijd je met een hordeur
geen pollen meer in huis dankzij horren
onzichtbare en plissé raamrolhorren, passend in uw interieur
Assortiment horren
 • Raamrolhor Comfort
 • Raamrolhor Super+
 • Voorzethor
 • Veerstifthor
 • Inklemhor
 • Rolhordeur Comfort
 • Plisséfit
 • Dubbele Plisséfit
 • Vaste hordeur
 • Schuifhordeur

Laat u niet langer verblinden. Maak een afspraak!

Direct een afspraak maken

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
 • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
 • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
 • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
 • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.