Markiezen geplaatst in Zeist

We hebben weer prachtige markiezen mogen plaatsen aan een woning in Zeist. Markiezen zijn een klassieke maar erg effectieve manier van zonwering. Ze geven de woning authenticiteit en bereiden de bewoners voor op de warme zomers.

Complete zonwering met meer schaduw

In tegenstelling tot uitvalschermen komt er bij markiezen geen zon via de zijkanten door. Met markiezen ben je voorzien van complete zonwering en wordt ook laag invallend licht tegen gehouden. Markiezen zorgen voor complete zonwering en nog meer schaduw in huis. Niet alleen zijn deze schermen erg effectief, ze geven ook karakter aan je woning. Door de bolle vorm en klassieke uitstraling zijn markiezen echt authentieke zonwering om jouw huis net even anders te maken.

Ben je zelf op zoek naar zonwering en kan jouw woning wel wat allure gebruiken? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden die wij bieden voor jouw woning!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 maart 2020

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.