De Meern – Rolluiken inbouwen in overstek

Zeven rolluiken monteren waarvan vier ingebouwd in overstek van de goot in de Meern

Schaduw Zonwering heeft zeven elektrisch bediende rolluiken geplaatst op een hoekwoning in de wijk Veldhuizen in de Meern. De rolluiken zijn afzonderlijk van elkaar te bedienen met een wandbediening. Alle elektra kabels hebben we netjes in kabelgoten weggewerkt.

Op de eerste verdieping hebben we vier rolluiken ingebouwd in het overstek van de goot, hierdoor zijn alleen de zijgeleiders nog zichtbaar en verdwijnt de bovenkap mooi achter de betimmering. Schaduw Zonwering heeft hier ook het timmerwerk uitgevoerd.

De Meern ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , ,

Gepubliceerd op

29 december 2016

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.