Uitvalscherm Houten

Deze dag hebben we een Verano Mallorca uitvalscherm geplaatst aan deze woning in Houten. De woning is voorzien van een binnen wandbediening voor het uitvalscherm zodat ze deze van binnen uit kunnen verstellen. Een uitvalscherm is een goedkope manier van zonwering. Echter, is het ook een hele praktische manier omdat een uitvalscherm weinig ruimte inneemt en toch grotendeels van het zonlicht weert. Een uitvalscherm zorgt voor schaduw op je terras of veranda. De hoek kan versteld worden tot wel 135 graden. Over de ruimte die het scherm inneemt hoef je je geen zorgen te maken. Hij zit gemonteerd aan je woning en neem vrijwel geen ruimte in.

Uitvalscherm Houten: Verano Mallorca

Het uitvalscherm hier geleverd is een Verano Mallorca model. Dit model staat bekend om zijn goede kwaliteit en duurzaamheid. De schermen hebben een scherpe prijs en zijn dus een goedkope oplossing voor de warmte in je woning. De Verano Mallorca heeft een speciaal doek dat vuil en vocht afstoot. De schermen zijn beschikbaar in verschillende formaten waardoor ze voor elke woning geschikt zijn. Bij het kiezen van een Verano Mallorca uitvalscherm heb je de keuze tussen stormvaste armen of vrije doorloop. Met de vrije doorloop zitten er geen armen in de weg onder het scherm en kun je er dus gewoon onderdoor lopen. Echter, zijn de stormvast armen wel een duurzamere variant omdat het scherm te allen tijde goed vast blijft zitten.

Ben je ook opzoek naar een uitvalscherm van hoge kwaliteit? Een uitvalscherm die lang mee gaat en onderhoudsarm is? Neem dan nu contact op en nodig ons uit voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!