Solar motor

50% KORTING op een solar motor t/m 31 mei 2024

Wat houdt de speciale actie in? 

Als u op zoek bent naar screens met een solar motor, dan vindt u het vast fijn om te weten dat wij deze hele maand 50% korting geven op een Somfy solar motor bij een screen. Een screen op zonne-energie heeft een zonnepaneel. Dit paneel zorgt voor een volle accu, waardoor de motor altijd klaar is voor gebruik. En dat alles op de kracht van daglicht! Dus geen bedrading en gaten in de muur. Bent u dus op zoek naar screens met een solar motor? Dan gaat u daarvoor natuurlijk naar dé zonwering specialist Schaduw Zonwering!

Somfy Solar motor
Solar screen

Solar motor kopen tijdens de actie

Kiest u ervoor om een screen met een solar motor te kopen tijdens de actie? Dan wilt u natuurlijk graag weten dan hoeveel u dit uiteindelijk gaat kosten. Toch is dit voorafgaand lastig om te bepalen aangezien dit enorm afhankelijk is van uw persoonlijke wensen, het type en de afmeting. Wel is het belangrijk om te weten dat het niet uitmaakt welke screens u kiest, want ze zijn allemaal te combineren met een solar motor. Met onze solar actie profiteert u van 50% korting op een Somfy solar motor. En wist u al dat we op dit moment ook een speciale actie op screens hebben? Met onze screens actie profiteert u deze maand van 20% korting op alle screens.

Maak kennis met de solar motor

De zon vormt een eindeloze bron van energie. Door te kiezen voor zonne-energie, ben je geheel zelfvoorzienend en onafhankelijk van een extern stroomnetwerk. Bovendien kies je met zonne-energie voor een lager verbruik van fossiele brandstoffen, lagere CO2-uitstoot en vooral voor een duurzame toekomst. Met de oplossingen van Somfy solar worden je screens aangedreven door daglicht. Dit betekent dat je kunt profiteren van natuurlijke energie, met de vertrouwde kwaliteit en het comfort zoals je van Somfy gewend bent.

Zelfs bij bewolkt weer wordt de batterij opgeladen door het zonnepaneel, waardoor de motor minimaal 30 dagen kan functioneren zonder daglicht. Het systeem van Somfy zorgt ervoor dat de batterij altijd voldoende is opgeladen. De installatie van een Somfy solar oplossing is eenvoudig; aangezien er geen netstroom nodig is en er dus geen bekabeling vereist is. Dit betekent dat er aanzienlijk minder ingrijpende werkzaamheden aan de gevel of de woning nodig zijn.

Voordelen Somfy Solar motor:

  • Geen netstroomaanvoer nodig dus minimale schade aan gevel of binnenshuis
  • Werkt ook op dagen zonder zonneschijn
  • Energiebesparend en geen afhankelijkheid meer van een extern stroomnetwerk

Kies voor een solar motor bij uw screen van Schaduw Zonwering

Bent u op zoek naar een solar screen? Dan hebben we deze maand een speciale actie bij Schaduw Zonwering. U krijgt nu namelijk 50% korting op een Somfy solar motor bij een screen. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om passende zonwering aan te schaffen ter voorbereiding op de warme zomermaanden. Komt u er op onze website niet helemaal uit? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Utrecht of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek luisteren wij graag naar al uw wensen om vervolgens met passend advies te komen voor uw woonsituatie. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met een heerlijke kop koffie of thee?

Laat u niet langer verblinden!