Rolluiken

20% KORTING op alle rolluiken t/m 31 mei 2024

Wat houdt de speciale aanbieding in? 

Deze hele maand bieden wij 20% korting aan op al onze rolluiken. Dit zijn rolluiken die gemaakt zijn van de beste materialen, waardoor u verzekerd bent van een lange levensduur. Daarnaast verkopen wij dé meest innovatieve rolluiken in Nederland. Dit kunnen wij met trots garanderen aangezien onze rolluiken beschikken over de kleinste kast. Hierdoor gaat de algehele uitstraling van uw woning niet verloren. Bovendien bieden wij altijd professionele montage aan voor onze rolluiken. Op die manier weet u zeker dat uw nieuwe zonwering op de juiste manier wordt gemonteerd. Niet voor niets is Schaduw Zonwering al jaren de aanbieder van complete oplossingen van klein tot groot! 

projectParkwijk1
20170616_150615

Rolluiken kopen tijdens de aanbieding

Kiest u ervoor om een rolluik te kopen tijdens de rolluik aanbieding? Dan wilt u natuurlijk niets liever weten dan hoeveel u dit uiteindelijk gaat kosten. Dit is voorafgaand lastig te bepalen aangezien de totale prijs tot stand komt door alle wensen die u heeft voor zonwering. 

Maak kennis met onze duurzame rolluiken

Vandaag de dag is duurzaamheid belangrijker dan ooit tevoren. Dit is niet geheel verrassend aangezien onze planeet veel te voorduren heeft. De roep naar kwalitatieve zonwering neemt daardoor constant toe. Met de rolluiken van Schaduw Zonwering hoeft u zich geen zorgen te maken om de kwaliteit. Al onze rolluiken zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium en zijn gevuld met polyurethaanschuim. Het grootste voordeel hiervan is dat dit een isolerende werking met zich meebrengt. Hierdoor heeft u minder last van geluidshinder en onaangename temperaturen van buitenaf. Op de lange termijn zorgt dit voor een lagere energierekening. 

Kies voor rolluiken van Schaduw Zonwering

Wanneer u op zoek bent naar rolluiken, dan bent u bij Schaduw Zonwering zeker weten aan het juiste adres. Bij ons krijgt u deze hele maand namelijk 20% korting op al onze rolluiken. Op die manier maken wij het voor iedereen mogelijk om passende zonwering aan te schaffen ter voorbereiding op de warme zomermaanden. Komt u er op onze website niet helemaal uit? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom in Utrecht of vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan. Tijdens het gesprek luisteren wij graag naar al uw wensen om vervolgens met passend advies te komen voor uw woonsituatie. Mogen wij u binnenkort verwelkomen met een heerlijke kop koffie of thee?

Laat u niet langer verblinden!