Ritscreens voor VVE

Voor deze VVE hebben wij de complete verzorging van ritsscreens op ons genomen. We zijn hier ingehuurd om de het complete gebouw te voorzien van kwalitatief goed screens. Met deze toevoeging is zal het hele jaar door een goede sfeer heersen in de VVE dankzij de aangename temperatuur die er nu het hele jaar door is. Met onze ritsscreens hebben we ervoor gezorgd dat temperatuur beheerst blijft en de mensen in de gebouw zich altijd comfortabel en op hun gemak voelen. Geen bloedhete kamers in de zomer en geen koude rillingen in de winter. Tevens bespaar je het hele jaar enorm op energie kosten dankzij deze screens. Het hele gebouw is voorzien en hiermee kan er dus flink worden bespaard bij de VVE.

Ritsscreens compleet

Wanneer je ervoor kiest om een compleet gebouw te voorzien van screens zul je wel een betrouwbare partner in zonwering nodig hebben. Ritsscreens zijn erg handig en kunnen elektronisch bediend worden. Wij hebben screens in alle soorten en zullen altijd aansluiten op de wensen. Met jaren lange ervaring en hoge kwaliteit zonwering kunnen wij verzekeren dat we uiterst geschikt zijn als zakelijke partner is zowel het plaatsen als onderhouden van zonwering.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw pand? Neem vrijblijvend contact op voor een advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

5 oktober 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.