Onderhoud screens bedrijvenpand Utrecht

Het goed onderhouden van je screens is van groot belang voor de levensduur van je screens. Vaak kun je zelf al heel wat doen zoals het reinigen van het scherm en de houder. De meeste zonwering producten hebben onderhoud nodig om de gewenste levensduur te bereiken. We raden dan ook aan om eens in de zoveel tijd een zonwering specialist in te huren voor een grondige onderhoudsbeurt. Hiermee voorkom je vroegtijdig slijten van je screens en rek je de levensduur enorm uit.

Op de dag van dit project hebben we een bedrijvenpand in Utrecht voorzien van een grondige onderhoudsbeurt aan de screens. De levensduur zal hierdoor uitrekken waardoor de screens nog lang niet vervangen hoeven worden. Een heel bedrijvenpand voorzien van nieuwe screens kost veel geld. Daarom wordt er vaak gekozen voor een onderhoudsbeurt. Als eigenaar bespaar je hier een hele hoop geld mee in plaats dat je kiest voor het vervangen van de screens.

Onderhoud screens

Onderhoud aan je screens is van groot belang als je de maximale levensduur wilt behalen. We raden dan ook aan om je screens 1 keer in de 2 a 3 jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij een onderhoudsbeurt gaan we de screens grondig na en checken we ze op beschadigingen en slijtage. Vaak zijn defecten aan je screens voor een lage prijs te maken. Wanneer je de screens regelmatig schoon maakt en ook in de aangegeven periode een onderhoudsbeurt hebt laten doen zal slijtage voorkomen worden. Hierdoor worden defecten aan je screens ook uitgesloten en kun je het maximale uit je screens halen.

Wat we doen tijdens een onderhoudsbeurt

 • Controleren of alles nog goed vastzit en eventueel alles vastdraaien
 • Controleren of de bediening het nog doet en of het doek nog goed is bevestigd
 • Afstellen van de cassette
 • Alle scharnieren en de lagering smeren
 • Waar nodig kleine onderdelen vervangen zoals bouten en moeren
 • Grote defecten kunnen ook worden gedaan in overleg

Zakelijke korting

Als zakelijke grootafnemer kun je er altijd op rekenen dat je een leuke korting krijgt. Het verzorgen van een onderhoudsbeurt op grote schaal scheelt je dan een hele hoop geld. We zorgen ervoor dat het goed gebeurt en de screens weer een aantal jaar langer mee kunnen. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

1 juli 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

 • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
 • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
 • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
 • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
 • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.