Rolluiken Utrecht centrum horeca

Aan deze horeca tent midden in Utrecht centrum heeft schaduw zonwering rolluiken geplaatst van de beste kwaliteit. De horeca tent staat hier dag en nacht en wordt niet bewaakt. Met deze nieuwe rolluiken is het tentje nu dus veilig tegen inbraak en schade. Zo kan de eigenaar zijn horeca tent gerust alleen laten. Het is in het centrum van Utrecht namelijk altijd erg druk en dit kan zorgen voor schade aan het tentje. Bovendien zijn er veel uitgaansgelegenheden in Utrecht waardoor er vaak alcohol in het spel is. Met rolluiken is deze tent goed beveiligd tegen inbraak en vandalisme. Nu is het alleen de zaak om de rolluiken om de paar weken schoon te houden zodat de levensduur wordt verlengd.

Rolluiken Utrecht

Rolluiken zijn de meest praktische manier van zonwering en daarbij komen ze met een hoop andere voordelen die praktisch zijn voor je woning of winkel. Allereerst zijn rolluiken een van de beste manieren om je winkel te beveiligen tegen inbraak en vandalisme. Daarbij werken ze als isolatie en zonwering wat dan weer praktisch is voor een woning. Een heleboel voordelen dus. Rolluiken zijn geschikt voor elk type woning en winkel raam. Met deze extra beveiliging hoef je je geen zorgen te maken over inbraak en vandalisme. Wanneer er toch wordt ingebroken duurt het vele malen langer om binnen te komen en is de kans dat de inbrekers gepakt worden veel groter.

Wil je ook de meest praktische manier zonwering of beveiliging van je woning of winkel? Neem dan nu contact met ons op en laat je adviseren door specialisten uit regio Utrecht!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

25 mei 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.