Terrasscherm Utrecht centrum horeca

Schaduw Zonwering heeft aan dit horeca tentje in Utrecht centrum een prachtig terrasscherm geplaatst. Het terrasscherm is echt een aanwinst voor deze horeca gelegenheid. De bezoekers die hun eten willen bestellen kunnen terwijl ze dit doen nu lekker in de schaduw staan. Ook de werknemers hebben hun voordeel hieruit want de felle zon zal nu niet meer recht naar binnen schijnen. Op deze manier kunnen de werknemers gemakkelijk hun werk doen en hebben ze geen last van de zon en zijn warmte. Het tentje in Utrecht centrum is nu helemaal compleet met deze nieuwe aanwinst. Het terrasscherm zorgt voor schaduw en een koele werkomgeving met daarbij een prachtig aanzicht van deze horeca gelegenheid.

Terrasscherm Utrecht centrum

In de zomermaanden kan de temperatuur nog al oplopen en zijn de zonnestralen vaak erg fel. Op deze dagen is het echter fijn om wat verkoeling te hebben en schaduw te creëren. Met een terrasscherm doe je beide, een terrasscherm zorgt namelijk voor een groot oppervlak aan schaduw en verkoeld het gebied binnen dit oppervlak. Met een knikarmscherm zoals hieronder kun je de hoek van het scherm zelf instellen. Zo bepaal je zelf hoeveel schaduw je wilt creëren en kun je altijd voldoen aan de wensen. Wanneer de zon draait kun je het scherm verstellen en kun je de hoeveelheid schaduw dus gelijk houden gedurende de dag.

Wil je ook een terrasscherm aan je horeca tent? Neem dan nu contact met ons op en krijg advies op maat van specialisten die je kunnen vertellen welke zonwering het meest praktisch is en het beste past bij jou tent!

 

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

8 februari 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.