Screens Lage Weide Utrecht

Screens werken uitstekend als zonwering van de ramen op kantoor zowel als bij een woning. Ze zitten vlak langs het raam gemonteerd en rollen strak naar beneden. Door het zonwerende doek en de strakke montage houden we de zonwering van onze screens optimaal.

Op deze dag hebben aan het beneden staande pand in Lage Weide Utrecht gewerkt. Het plaatsen van nieuwe screens en het onderhouden van de oude was het doel van deze dag. De oude screens kunnen met het onderhoud dat we hier hebben geleverd weer een aantal jaar mee. Met de nieuwe screens geplaatst en de oude onderhouden blijft het kantoor deze zomermaanden lekker koel en aangenaam om in te werken.

Screens op kantoor

Met de screens van Schaduw Zonwering ben je gegarandeerd van een kantoor waar het aangenaam is om in te werken. Screens erg multifunctioneel, ze zijn namelijk ook goed voor privacy en verduistering wat het prettig maakt om hier te werken. Met gesloten screens heb je geen last van de warmte en kun je in alle rust je werk doen. Wanneer je de keuze maakt om screens te laten zetten aan je kantoor kun je gerust zeggen dat dit heel erg verstandig is. Niet alleen je werknemers hebben hier baat bij maar ook als werkgever kun je met een gerust hart stellen dat het op de werkvloer een stuk sneller zal gaan deze zomer.

Zakelijke korting

Als zakelijke afnemer kun je bij ons natuurlijk gebruik maken van korting. De korting voor zakelijke klanten wordt berekent op de grote van de afname. Met deze zakelijke korting ben je verzekerd van een scherpe prijs voor de zelfde goede service als altijd. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Maak dan nu een afspraak! Want ook bij jou kunnen we langskomen voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!