Screens onderhoud kantoren Lage Weide Utrecht

Screens goed schoonhouden is van groot belang als je de maximale levensduur wilt behalen. Wij raden altijd aan de screens goed schoon te houden. Bovendien blijven de screens hierdoor mooi en netjes in goede staat. Ook dit kantoren pand in Lage Weide Utrecht heeft eens in de zoveel tijd grondig onderhoud nodig. De screens zijn hier moeilijk schoon te houden. Hiervoor is namelijk een kraan nodig om goed bij de screens te kunnen. Wij hebben hier grondig onderhoud gedaan zodat de screens weer even mee kunnen. Met periodiek onderhoud behaal je altijd de maximale levensduur van je screens. Als eigenaar van een kantoren pand bespaar je een hele hoop kosten dankzij de screens en het onderhoud. De juiste screens en goed onderhoud zorgen dat je langer gebruik kunt maken van de voordelen en ze niet vervangen hoeven worden.

Screens onderhouden

Wij raden je aan 1 keer in het jaar onderhoud te plegen aan je screens. Wil je de maximale levensduur verzekeren? Dan moet je dit niet laten liggen! Bij het onderhouden van je screens zorgen we dat de screens spanningsloos zijn en checken we of er beschadigen zijn. We zorgen dat de screens optimaal gereinigd zijn en je weer lang kunt genieten van de gebruiksvoordelen!

Ben je geïnteresseerd in periodiek onderhoud van screens of andere zonwering? Wij zijn de beste partner voor onderhoud van zonwering in regio Utrecht. Neem contact op of maak een afspraak voor vrijblijvend advies op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!