Verano Ledro terrasoverkapping met glazen dak

We hebben deze dag een prachtige terrasoverkapping geplaatst aan de woning. Er is gekozen voor een Verano Ledro terrasoverkapping met glazen dak. Hierdoor kun je prachtig naar de lucht kijken en gewoon buiten zitten wanneer het regent. Naar buiten stappen zal nooit meer vervelend zijn wanneer je de extra buitenkamer binnen treedt. Het buiten leven is heerlijk en daar kunnen de bewoners nu de vruchten van trekken. Met een terrasoverkapping zit je het hele jaar comfortabel in de achtertuin. Of het nu regent of dat de zonnestralen op de overkapping staan. Bovendien zorgt een overkapping voor enorm veel extra leefruimte aan je woning en kun je altijd met een dak boven je hoofd in de buiten lucht zijn.

Terrasoverkapping met glazen dak

Een terrasoverkapping met glazen dak zorgt ervoor dat natuurlijk zonlicht kan binnenkomen. Dit zorgt voor een mooie lichtinval en een heerlijk sfeertje. Het dak van de overkapping kan niet compleet uit glas bestaan en is daarom opgebouwd met glasplaten. Om de glasplaten zit een frame wat ervoor zorgt dat de overkapping erg stevig is. Zo kan hij stevige winden en andere heftige weersomstandigheden doorstaan.

Wil je een prachtige en unieke terrasoverkapping laten plaatsen? Een overkapping met glazen dak of inclusief zonwering? Neem dan nu direct contact op en wij komen langs voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!