Maarssenbroek – Terrasoverkapping met 3 screens – Spechtenkamp

Maarssenbroek – Terrasoverkapping afgesloten met 3 screens

Schaduw Zonwering heeft een terrasoverkapping geplaatst met hierop 3 standaard screens gemonteerd in de wijk Spechtenkamp. Op de terrasoverkapping zit een opaal kleurig zonwerend polycarbonaat dak. De screens zijn te bedienen met een 5 kanaalsafstandbediening en het screen aan de zijkant is keurig afgewerkt met een spiekozijn gevuld polycarbonaat.

Door het sluiten van de screens is het ook met een lage buitentemperaturen zeer behaaglijk.

Maarssenbroek ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

21 februari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.