Veranda zonwering en terrasoverkapping Utrecht

Op deze dag hebben we een terrasoverkapping geplaatst met veranda zonwering in Utrecht. De terrasoverkapping zorgt ervoor dat de bewoners nu elk moment van de dag buiten kunnen zitten. Dit maakt het leven een stuk comfortabeler want ze kunnen nu ook als het regent buiten zijn. Echt genieten van het buiten leven dus! Echter, kan het in de zomer nog al warm worden onder een terrasoverkapping. Vandaar dat de bewoners hebben gekozen voor veranda zonwering op de overkapping. Als het nu te warm wordt rollen ze de zonwering dicht en kan er geen zonlicht bij hun komen. Zo behoud je een aangename temperatuur in de zomer en kun je heerlijk buiten zitten. Of het nu goed of slecht weer is, met een terrasoverkapping kun je altijd buiten zijn.

Veranda zonwering

Veranda zonwering is de beste manier om te zorgen voor een aangename temperatuur in je veranda. In de zomer ben je gegarandeerd van een aangename temperatuur en ’s winters zit je heerlijk onder de overkapping. Het doek wordt door middel van spantechniek geleidelijk over de terrasoverkapping begeleid. Het doek zit strak op de overkapping en zorgt het hele jaar voor de beste zonwering. Met elektrische bediening kun je de zonwering vanuit elke positie verstellen tot dat deze op de juiste plaats staat.

Wil je ook een terrasoverkapping en veranda zonwering bij je woning? Het hele jaar heerlijk buiten zijn? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 januari 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.