Ritsscreens Utrecht Terwijde

Op deze dag hebben we 2 ritsscreens geplaatst aan een woning in Utrecht Terwijde. De 2 ritsscreens hebben een antraciet gekleurde kap en een lichtgrijs doek. De ritsscreens zijn geleverd met afstandbediening waardoor de bewoners vanaf elk punt in de woning de mogelijkheid hebben om het scherm te verstellen. Het is nu dus erg gemakkelijk voor de bewoners om de ritsscreens te benuttigen. Daarbij komt ook dat een ritsscreen zo’n 80% van het zonlicht weert en daardoor één van de meest praktische zonwering is. De slaapkamer van de bewoners blijft nu lekker koel en er komt geen licht meer naar binnen.

Ritsscreen Utrecht

Met een ritsscreen verandert er veel aan je kamer of woning. Een ritsscreen is namelijk gemaakt voor zonwering waardoor je zomers geen sauna als kamer hebt. Je gordijnen kun je ook wel weghalen want een ritsscreen zorgt voor volledige verduistering. In de winter is een ritsscreen echter ook werkzaam als isolatie waardoor je kamer sneller warm zal zijn en er dus ook minder warmte ontsnapt. Praktisch gezien komt een ritsscreen het hele jaar van pas en kun je hem uitbreiden met bijvoorbeeld een afstandsbediening om de werking nog makkelijker te maken.

Ben je benieuwd welke zonwering het beste geschikt is voor jouw woning? Neem dan nu contact op voor advies gesprek met een zonwering specialist!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

23 oktober 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.