Ritsscreens Utrecht Terwijde

Op deze dag hebben we 2 ritsscreens geplaatst aan een woning in Utrecht Terwijde. De 2 ritsscreens hebben een antraciet gekleurde kap en een lichtgrijs doek. De ritsscreens zijn geleverd met afstandbediening waardoor de bewoners vanaf elk punt in de woning de mogelijkheid hebben om het scherm te verstellen. Het is nu dus erg gemakkelijk voor de bewoners om de ritsscreens te benuttigen. Daarbij komt ook dat een ritsscreen zo’n 80% van het zonlicht weert en daardoor één van de meest praktische zonwering is. De slaapkamer van de bewoners blijft nu lekker koel en er komt geen licht meer naar binnen.

Ritsscreen Utrecht

Met een ritsscreen verandert er veel aan je kamer of woning. Een ritsscreen is namelijk gemaakt voor zonwering waardoor je zomers geen sauna als kamer hebt. Je gordijnen kun je ook wel weghalen want een ritsscreen zorgt voor volledige verduistering. In de winter is een ritsscreen echter ook werkzaam als isolatie waardoor je kamer sneller warm zal zijn en er dus ook minder warmte ontsnapt. Praktisch gezien komt een ritsscreen het hele jaar van pas en kun je hem uitbreiden met bijvoorbeeld een afstandsbediening om de werking nog makkelijker te maken.

Ben je benieuwd welke zonwering het beste geschikt is voor jouw woning? Neem dan nu contact op voor advies gesprek met een zonwering specialist!

 

Laat u niet langer verblinden!