Complete woning in Bunnik voorzien van screens

Ook in Bunnik hebben we weer woning voorzien van de beste zonwering. De bewoners wilden complete bescherming tegen de zon voor het hele huis. Ze hebben ervoor gekozen om alle ramen te voorzien van screens. Niet alleen heel effectief, ook nog eens een prachtig plaatje!

Voorbereid op hete zomers en strenge winters

Dankzij deze zeer duurzame screens zijn de bewoners het hele jaar voorzien van een aangename temperatuur in hun hele woning. Zowel ’s winters als ’s zomers zijn screens heel handig. Ze weren namelijk niet alleen zonlicht, maar ze houden ook de warmte in huis in de winter. Ook fijn is dat de screens voor veel privacy zorgen. Er kan van buiten niet naar binnen worden gekeken, maar andersom wel.

Wil jij ook graag je hele woning voorzien van screens waardoor alles beschermd is tegen zonlicht? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat!

Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 maart 2020

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.