Ritsscreen gemonteerd op dakkapel in Vianen

De bewoners van een woning in Vianen waren klaar met de hitte op de zolderkamer tijdens de zomers in Nederland. Wij hebben voor hen een ritsscreen op maat gemonteerd. Het screen moest hoog op de woning worden geplaatst en is daarom netjes met stijger gemonteerd. Met dit prachtige ritsscreen hebben we weer een gezin blij gemaakt want het eindresultaat is verbluffend!

Rolluiken zorgen voor isolatie en privacy

Slapen op zolder in de zomer is meestal geen pretje. Zolderkamers zijn vaak klein en vangen veel zon en warmte op door het dak. Des te belangrijker is het om hier goede zonwering te plaatsen. We hebben gekozen voor een ritsscreen aan de buitenkant van het huis. Een ritsscreen is zeer geschikt om kamers meer te isoleren. Daarnaast heb je even goed nog zicht naar buiten door het ritsscreen heen, terwijl anderen niet naar binnen kunnen kijken.

Wil jij ook de zolderkamer of andere kamers voorzien van een ritsscreen? Contacteer ons en wij denken graag mee over de mogelijkheden voor jouw woning.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

20 maart 2020

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.