Ritsscreen Utrecht Vleuterwijde

In de Utrechtse wijk Vleuterweide hebben we een ritsscreen geplaatst. Het doek van dit scherm zit vast in de geleiders door middel van een rits. De bewoners van deze woning in Vleuterweide zullen lang kunnen genieten van het scherm en zullen geen last meer ervaren van felle zonnestralen. Een ritsscreen is een effectieve vorm van zonnewering. De bevestiging door middel van ritsen zorgt ervoor dat het scherm niet gaat klapperen op een winderige dag. Ook worden insecten geweerd, waardoor het raam niet snel vies wordt. Al deze voordelen zorgen ervoor dat een ritsscreen de perfecte keuze was op het gebied van zonnewering voor deze woning in Utrecht Vleuterweide.

Een strakke uitstraling

De toevoeging van een ritsscreen aan deze woning in Utrecht geeft de woning een strakke en moderne uitstraling. Het scherm is gemakkelijk te reinigen en erg stevig waardoor deze veilig geplaatst kon worden bij de trampoline waar de kinderen spelen. Met behulp van een ritsscreen van Schaduw Zonwering worden de bewoners van deze woning niet meer gestoord door de felle zon en wordt een deel van de warmte in de zomer buitengehouden. Doordat het niet mogelijk is om door het scherm heen te kijken geeft deze toevoeging ook nog extra privacy aan de bewoners van deze woning in Vleuterweide. Zo zie je maar weer, een ritsscreen dient voor veel meer doeleinden dan alleen het verweren van de zon.

Wil je ook graag al de genoemde voordelen ervaren en een ritsscreen toevoegen aan jouw woning? Neem dan contact op met de experts van Schaduw Zonwering.

Laat u niet langer verblinden!