Rolluiken

Inclusief montage

Rolluiken zijn in Nederland steeds meer in opkomst. Dit komt door de vele voordelen die dit type zonwering met zich meebrengt. Onze rolluiken inclusief montage zorgen voor veiligheid, warmtewering, geluidsdemping en inbraakvertraging. De rolluiken van Schaduw Zonwering zijn kwalitatief onderscheiden in de markt door onder andere de kleinste rolluikkast van Nederland te hebben.

Wilt u meer veiligheid? Wilt u de zon en het geluid buiten houden? Met de rolluiken inclusief montage service van Schaduw Zonwering zit u altijd goed!

Rolluiken inclusief montage

Kleinste rolluikkast van nederland

Rolluiken met een te grote rolluikkast kunnen erg storend zijn, het oog wil ook wat. Onze rolluiken passen volledig tussen de stijl van uw woning en zijn zeer compact. Bovendien hebben onze rolluiken de kleinste & meest compacte kast in Nederland. De rolvorm die hierdoor ontstaat is zeer compact en bovendien ontzettend stevig. Uw gevel blijft er dus aantrekkelijk, zo niet aantrekkelijker, uitzien!

Goedkope rolluiken van hoge kwaliteit

Schaduw Zonwering biedt eersteklas rolluiken die uw wooncomfort op meerdere manieren vergroten. Onze rolluiken zijn namelijk isolerendlichtwerend, geluidswerend, houden kou tegen en bieden een oplossing voor inbraakpreventie. Daarnaast vergroten rolluiken uw privacy aanzienlijk. En het mooiste is dat u nu kunt genieten van al deze voordelen tegen een zeer voordelige prijs inclusief montage!

Onze rolluiken zijn zeer duurzaam. De sterke dubbelwandige lamellen, gemaakt van hoogwaardig aluminium, zijn gevuld met polyurethaanschuim. Voordeel hiervan is de isolerende werking: u heeft veel minder last van ongewenst geluid en onaangename temperaturen (zowel kou als hitte) van buiten. Om de duurzaamheid te vergroten zijn de aluminium profielen van het rolluik rijkelijk gelakt en dus extra beschermd.

Geluidswerend en geruisloos

U kent ze wel: rolluiken die u twee straten verderop nog hoort uitschuiven. Geen nood, bij Schaduw Zonwering bent u verzekerd van extreem geluidsarme rolluiken. Elke woning is anders, wij geven u graag informatie, bijvoorbeeld over het type geleider dat u het beste kunt kiezen voor uw rolluik.

Vrijblijvend rolluiken prijs opvragen

Elektrische bediening

Bij een modern rolluik hoort een moderne, gebruiksvriendelijke bediening. Ons gehele assortiment rolluiken wordt standaard geleverd met een elektrische bediening in de vorm van een vaste schakelaar. U kunt echter ook kiezen voor een motor die u op afstand kunt bedienen met behulp van een stijlvolle handzender. Wij kunnen u voorzien van een aantal soorten bediening. Wat dacht u van tijdschakelklok waarmee u dag- en weekprogramma’s kunt inregelen? Ook hierover vertellen wij u graag meer.

Slimme rolluiken

Een openstaand raam of andere obstructie in de loop van een rolluik kan voor problemen zorgen, mocht u uw rolluik op afstand bedienen met een handzender. Met onze slimme motor hoeft u hier geen rekening meer mee te houden: weerstand en obstakels worden automatisch gedetecteerd, waardoor het rolluik in deze gevallen niet zomaar sluit.

Kleuren bij uw woning

Na de maat, het type rolluik en de soort bediening te hebben vastgesteld, dient alleen de kleur nog uitgekozen te worden. Met onze uitgebreide keuze aan kleuren (zowel effen als gecombineerd) zal uw rolluik altijd passen bij uw woning. Uw lamellen in een andere kleur dan de rolluikkast? Geen probleem!

Rolluik prijs en garantie

Schaduw Zonwering staat voor eerlijke prijzen en uitstekende garantievoorwaarden. De aanschaf en/of montage van uw rolluik(en) loopt bij ons niet in de papieren. Daarnaast profiteert u bij ons van 2 jaar garantie op constructie- en fabrieksfouten. Zijn hierdoor nieuwe materialen en onderdelen vereist? Dan worden deze volledig vergoed.

Laat u niet langer verblinden!