Utrecht – Rolluik monteren in Parkwijk

Utrecht – Twee afstandsbedienbare rolluiken monteren in Parkwijk Leidsche Rijn

Schaduw Zonwering heeft twee rolluiken op een vrijstaande woning in Utrecht gemonteerd in de wijk Parkwijk Leidsche Rijn. Beide rolluiken zijn voorzien van een radiografische motor welke bediend kan worden met een 5 kanaals afstandsbediening. De rolluiken zijn ‘op de dag’ gemonteerd, hierdoor ontstaat er bij gesloten rolluiken stilstaande lucht tussen het glas en het rolluik wat enorm goed isoleerd.

Aan de de achterzijde van de kap van het rolluik en achter de zijgeleiders hebben we compriband geplakt, dit is zwart en zet uit. Hierdoor is het rolluik ook aan de bovenzijde licht en water dicht. Daarbij is er een mooie aansluiting van de zijgeleiders op het metselwerk.

Aan de onderzijde hebben we een aluminium hoeklijn op het kozijn gemonteerd waar de onderlat van het rolluik op loopt.

Parkwijk Leidsche Rijn ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

 

 

 

Vaardigheden

, , , , , ,

Gepubliceerd op

28 december 2016

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.