Verano Ipanema knikarmscherm Utrecht

We hebben op deze dag een Verano Ipanema knikarmscherm geplaatst aan een woning in Utrecht. Dit luxe knikarmscherm is antraciet van kleur en is echt een sfeermaker in de achtertuin. Dat de bewoners ’s zomers nu lekker kunnen zitten in de tuin is voor hun erg prettig. Het buitenleven is namelijk een stuk aangenamer met een knikarmscherm. Zo zorgt hij ervoor dat je een stuk in de tuin heb dat verkoeld is waardoor je hier de hele dag kun zitten. Daarbij zorgt het scherm ook voor verkoeling binnen de woning en is het dus geen sauna meer binnen.

Knikarmscherm Utrecht

Een knikarmscherm zorgt voor verkoeling en vergroot dus je leefruimte in de zomer. Nu heb je extra ruimte om te leven en hoef je niet in de veel te hete zon te zitten wanneer je naar buiten wilt. Het is geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor een knikarmscherm. De hoek van het scherm is te verstellen zodat je de hele dag kunt genieten van schaduw. Wanneer de zon verplaatst verstel je het scherm gewoon weer blijf je lekker zitten in de schaduw.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Wil je ook een knikarmscherm plaatsen of ben je benieuwd welke zonwering bij jouw woning past? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies van zonwering specialisten!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

21 januari 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.