Verano Ipanema knikarmscherm Utrecht

We hebben op deze dag een Verano Ipanema knikarmscherm geplaatst aan een woning in Utrecht. Dit luxe knikarmscherm is antraciet van kleur en is echt een sfeermaker in de achtertuin. Dat de bewoners ’s zomers nu lekker kunnen zitten in de tuin is voor hun erg prettig. Het buitenleven is namelijk een stuk aangenamer met een knikarmscherm. Zo zorgt hij ervoor dat je een stuk in de tuin heb dat verkoeld is waardoor je hier de hele dag kun zitten. Daarbij zorgt het scherm ook voor verkoeling binnen de woning en is het dus geen sauna meer binnen.

Knikarmscherm Utrecht

Een knikarmscherm zorgt voor verkoeling en vergroot dus je leefruimte in de zomer. Nu heb je extra ruimte om te leven en hoef je niet in de veel te hete zon te zitten wanneer je naar buiten wilt. Het is geen wonder dat zoveel mensen kiezen voor een knikarmscherm. De hoek van het scherm is te verstellen zodat je de hele dag kunt genieten van schaduw. Wanneer de zon verplaatst verstel je het scherm gewoon weer blijf je lekker zitten in de schaduw.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Wil je ook een knikarmscherm plaatsen of ben je benieuwd welke zonwering bij jouw woning past? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies van zonwering specialisten!

 

Laat u niet langer verblinden!