Vleuten – Ritsscreen en terrasscherm

Ritsscreen op dakkapel en semi-gesloten terrasscherm op uitbouw in Vleuten

Schaduw Zonwering heeft een elektrische bediende ritsscreen van 4 meter gemonteerd op het dakkapel van een één-gezinswoning in Vleuten. De opdrachtgever heeft zelf voorbereidingen voor de elektra getroffen hierdoor hebben wij dit met een inbouw draaischakelaar kunnen opleveren, geheel zonder kabelgoten. Er is gekozen voor een ritsscreen waardoor ook met stevige wind gebruik gemaakt kan worden van het screen. Omdat de achtertuin zich aan het water bevind zijn er hier veel muggen, doordat de ritsscreen aan de boven en zijkanten volledig afgesloten is functioneert de ritsscreen tevens als hor.

Op de begane grond hebben we aan de uitbouw een semi gesloten terrasscherm gemonteerd met een uitval van 3 meter. Hier is gekozen voor een radio bestuurde motor met afstandbediening. Samen met de opdrachtgever hebben we bedacht om de elektra via de spouwmuur naar achter de gevelbekleding te leiden en hier hebben wij deze aangesloten achter de buiten verlichting, door deze oplossing zijn er geen elektra kabels zichtbaar.

Een groot voordeel voor de opdrachtgever was dat door het gebruik van het terrasscherm in de avond bij het ‘natafelen’ de warmte en sfeer goed blijft hangen.

Vleuten ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, , , , ,

Gepubliceerd op

29 december 2016

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.