Vleuten – Ritsscreen en terrasscherm

Ritsscreen op dakkapel en semi-gesloten terrasscherm op uitbouw in Vleuten

Schaduw Zonwering heeft een elektrische bediende ritsscreen van 4 meter gemonteerd op het dakkapel van een één-gezinswoning in Vleuten. De opdrachtgever heeft zelf voorbereidingen voor de elektra getroffen hierdoor hebben wij dit met een inbouw draaischakelaar kunnen opleveren, geheel zonder kabelgoten. Er is gekozen voor een ritsscreen waardoor ook met stevige wind gebruik gemaakt kan worden van het screen. Omdat de achtertuin zich aan het water bevind zijn er hier veel muggen, doordat de ritsscreen aan de boven en zijkanten volledig afgesloten is functioneert de ritsscreen tevens als hor.

Op de begane grond hebben we aan de uitbouw een semi gesloten terrasscherm gemonteerd met een uitval van 3 meter. Hier is gekozen voor een radio bestuurde motor met afstandbediening. Samen met de opdrachtgever hebben we bedacht om de elektra via de spouwmuur naar achter de gevelbekleding te leiden en hier hebben wij deze aangesloten achter de buiten verlichting, door deze oplossing zijn er geen elektra kabels zichtbaar.

Een groot voordeel voor de opdrachtgever was dat door het gebruik van het terrasscherm in de avond bij het ‘natafelen’ de warmte en sfeer goed blijft hangen.

Vleuten ligt in de provincie Utrecht, dit valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Laat u niet langer verblinden!