Utrecht – Zonnescherm monteren in ’t zand

Zonnescherm monteren in ’t Zand

Schaduw Zonwering heeft een elektrisch bediende semi-gesloten zonnescherm gemonteerd aan een woning in de wijk ’t Zand in Utrecht. Voordat het geplaatst kon worden moest er eerst een zonweringsdoek op palen in de tuin verwijderd worden. Nadat er ruimte was gecreëerd kon het zonnescherm gemonteerd worden. Bij dit scherm is er gekozen voor een elektrische variant met aan de binnenzijde van de woning een opbouwschakelaar. Het antraciete doek is gemaakt van polyester en is verlijmd aan elkaar. Hierdoor zijn er geen naden te zien en lijkt het een mooi doek dat uit een geheel bestaat. Aan de binnenzijde van de woning is er gewerkt met kabelgoten om zo min mogelijk draden in het zicht te krijgen.

’t Zand in Utrecht valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.