Utrecht – Zonnescherm monteren in ’t zand

Zonnescherm monteren in ’t Zand

Schaduw Zonwering heeft een elektrisch bediende semi-gesloten zonnescherm gemonteerd aan een woning in de wijk ’t Zand in Utrecht. Voordat het geplaatst kon worden moest er eerst een zonweringsdoek op palen in de tuin verwijderd worden. Nadat er ruimte was gecreëerd kon het zonnescherm gemonteerd worden. Bij dit scherm is er gekozen voor een elektrische variant met aan de binnenzijde van de woning een opbouwschakelaar. Het antraciete doek is gemaakt van polyester en is verlijmd aan elkaar. Hierdoor zijn er geen naden te zien en lijkt het een mooi doek dat uit een geheel bestaat. Aan de binnenzijde van de woning is er gewerkt met kabelgoten om zo min mogelijk draden in het zicht te krijgen.

’t Zand in Utrecht valt binnen het werkgebied van Schaduw Zonwering.

Vaardigheden

, ,

Gepubliceerd op

16 januari 2017