Verano Ipanema knikarmscherm met ledspots

Deze dag hebben we een Verano Ipanema knikarmscherp geplaatst met ledspots. Dankzij de ledspots kunnen de bewoners nu de hele dag genieten van hun prachtige tuin. Buiten zitten is geen probleem onder dit praktische zonnescherm. Met de ledspots kan er ook ’s avonds gebruik worden gemaakt van de tuin en het knikarmscherm. Met deze toevoeging is er altijd een gezellige plek om te vertoeven.

Knikarmscherm: Verano Ipanema

De Verano Ipanema is in de praktijk gezien een fantastisch knikarmscherm. Deze gaat jaren mee en zorgt voor een heerlijk afgekoelde woning in de zomer. Het scherm is uiteraard ook verstelbaar zodat je gedurende dag niet hoeft te verplaatsen en het scherm dit werk voor je doet. Met een Verano Ipanema knikarmscherm maak je de tuin compleet en heb je een heerlijke plek om leven met heel het gezin.

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een knikarmscherm? Weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw woning? Neem dan nu contact op voor een vrijblijvend advies gesprek!Vaardigheden

Gepubliceerd op

26 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.