Terrasschermen Bunnik

Op deze dag zijn we voor het plaatsen van twee terrasschermen naar Bunnik gerezen. We hebben hier aan deze woning twee terrasschermen naast elkaar geplaatst. Het gehele balkon is hierdoor nu voorzien van schaduw en de bewoners kunnen hier nu heerlijk zitten. Behalve de schaduw op het balkon zal ook de boven verdieping nu verkoeld worden door de terrasschermen. Dit zal in de zomer maanden erg van pas komen wanneer het er normaal aanvoelt als een sauna. Er kan in deze woning nu dus bespaard worden op de airco en dit allemaal dankzij twee goede terrasschermen.

Terrasschermen

Houd je ook zo van het buitenleven? Wil het liefst de hele dag genieten van je terras of balkon? Het buitenleven is erg mooi maar in de zomer zal dit vaak betekenen dat je dan met de felle zon in je gezicht moet zitten. In deze situatie is een terrasscherm dus ideaal. Deze weert namelijk al het zonlicht zodat jij en je gezin heerlijk in de tuin kunnen zitten. Het laten plaatsen van een terrasscherm is voor je gezin een mooie aangelegenheid omdat er een aantal voordelen uit voortleven. Een terrasscherm zorgt er niet alleen voor zonwering want hij kan namelijk ook de regen tegen houden wanneer je nog op het terras wilt zitten. Als dat nog niet alles is beschermd een terrasscherm ook enigszins tegen de wind. Al met al kunnen we concluderen dat een terrasscherm je leven een stuk mooier maakt en je hierdoor lekker kunt genieten van het buitenleven.

Wil je ook genieten van het buitenleven? Lekker lang op je terras zitten? Twijfel niet en neem nu direct contact met ons op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

28 september 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.