Terrasscherm motor De Meern vervangen

Op deze dag hebben we in De Meern de motor vervangen van een terrasscherm. Wanneer een terrasscherm oud aan het worden is kun je ervoor kiezen de motor te vervangen. Op deze manier geef je het terrasscherm een paar extra jaren in plaats van hem compleet te vervangen. Het vervangen van de motor hadden de bewoners erg hard nodig want het terrasscherm ging niet meer open. Nu de motor vervangen is, werkt alles perfect en kunnen ze weer lekker genieten van de tuin en het terrasscherm.

Terrasscherm motor vervangen

Wanneer de motor van je terrasscherm kapot is en er voor de rest niks mis mee is kan het zo zijn dat jouw zonwering specialist zal zeggen dat het beter is om de motor te vervangen. Je kunt hiermee de kosten drukken en je terrasscherm langer gebruiken. Nu je de motor laat vervangen hoef je geen nieuw terrasscherm aan te schaffen. Ook hoeft er niet opnieuw gemonteerd de worden en is het vervangen van de motor aardig snel te doen. De meeste mensen kiezen voor een terrasscherm met motor. Echter, is dit niet de goedkoopste optie en komt er ook onderhoud bij kijken.

Werkt jouw terrasscherm niet meer naar behoren, heb je hulp nodig bij het vinden van een nieuwe of zijn er onderdelen die je wilt vervangen? Neem dan nu contact op voor advies op maat van de zonwering specialist!

 

Laat u niet langer verblinden!