Ritsscreen en terrasscherm Utrecht Parkwijk

Aan deze woning in Utrecht Parkwijk hebben we een terrasscherm en 2 ritsscreens geplaatst. Bijde zijn op afstand bestuurbaar wat het makkelijker maakt om de screens te verstellen. De bewoners kunnen in de zomermaanden weer lekker hun achtertuin gebruiken. Ze kunnen nu namelijk lekker in de schaduw zitten en hebben geen last meer van het felle zonlicht. In de zomermaanden voelde het huis elke keer aan als een sauna wanneer de bewoners thuis kwamen. Daardoor was het niet prettig meer om hier te leven in de hitte. Echter was de zonwering van Schaduw zonwering de oplossing voor dit probleem. Met het nieuwe terrasscherm en de ritsscreens voor de ramen voelt de woning niet meer aan als een sauna. De woning heeft namelijk nu ook in de zomer een aangename binnen temperatuur.

Ritsscreen en terrasscherm

Het terrasscherm van Schaduw Zonwering is zeer geschikt voor het beschaduwen van de achtertuin. Met dit terrasscherm kun je ook op de zonnigste dagen lekker buiten vertoeven. Een terrasscherm in combinatie met ritsscreens aan de woning zijn de perfecte oplossing voor een onaangename binnen temperatuur in de zomer. Op deze manier houd je de woning lekker koel en is het prettiger om te leven.

Wil je ook de perfecte oplossing voor een aangename binnentemperatuur in je woning deze zomer? Neem dan contact met ons op voor advies op maat van een van onze specialisten!

 

Laat u niet langer verblinden!