Ritsscreen en terrasscherm Utrecht Parkwijk

Aan deze woning in Utrecht Parkwijk hebben we een terrasscherm en 2 ritsscreens geplaatst. Bijde zijn op afstand bestuurbaar wat het makkelijker maakt om de screens te verstellen. De bewoners kunnen in de zomermaanden weer lekker hun achtertuin gebruiken. Ze kunnen nu namelijk lekker in de schaduw zitten en hebben geen last meer van het felle zonlicht. In de zomermaanden voelde het huis elke keer aan als een sauna wanneer de bewoners thuis kwamen. Daardoor was het niet prettig meer om hier te leven in de hitte. Echter was de zonwering van Schaduw zonwering de oplossing voor dit probleem. Met het nieuwe terrasscherm en de ritsscreens voor de ramen voelt de woning niet meer aan als een sauna. De woning heeft namelijk nu ook in de zomer een aangename binnen temperatuur.

Ritsscreen en terrasscherm

Het terrasscherm van Schaduw Zonwering is zeer geschikt voor het beschaduwen van de achtertuin. Met dit terrasscherm kun je ook op de zonnigste dagen lekker buiten vertoeven. Een terrasscherm in combinatie met ritsscreens aan de woning zijn de perfecte oplossing voor een onaangename binnen temperatuur in de zomer. Op deze manier houd je de woning lekker koel en is het prettiger om te leven.

Wil je ook de perfecte oplossing voor een aangename binnentemperatuur in je woning deze zomer? Neem dan contact met ons op voor advies op maat van een van onze specialisten!

 

Vaardigheden

, , ,

Gepubliceerd op

21 april 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.