Knikarmscherm De Meern

Op deze dag hebben we een Verano Salou knikarmscherm geplaatst aan deze woning in De Meern. Het knikarmscherm is geplaatst op aluminium muurstrips voor extra versteviging. De cassette is geleverd in een crème witte kleur en komt met handbediening. Met dit Verano Salou knikarmscherm bepalen de bewoners zelf hoeveel graden de hellingshoek van het doek is. Op deze manier zorgen de bewoners ervoor dat ze altijd op hun gemak in de tuin kunnen zitten en de doorloophoogte is afgesteld op hun lengte.

Knikarmscherm De Meern: Verano Salou

Een Verano Salou knikarmscherm is van degelijke kwaliteit. De cassette is compleet afgesloten waardoor het doek beschermd wordt tegen weersomstandigheden, vuil en insecten. Met een knikarmscherm bepaal je zelf de hellingshoek en kun je door de zijwaarts gebogen armen gewoon er onderdoor lopen. De zomer door komen met een knikarmscherm is natuurlijk geen probleem. Je kunt namelijk heerlijk in de tuin zitten nu er een zonwerend doek boven je hoofd hangt. Een knikarmscherm houdt echter ook de woonkamer koel omdat veel zonlicht hier nu niet meer bij kan komen.

Wil je ook een knikarmscherm van hoge kwaliteit? De beste montage en garantie? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

12 oktober 2018

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.