Knikarmscherm De Meern

Op deze dag hebben we een Verano Salou knikarmscherm geplaatst aan deze woning in De Meern. Het knikarmscherm is geplaatst op aluminium muurstrips voor extra versteviging. De cassette is geleverd in een crème witte kleur en komt met handbediening. Met dit Verano Salou knikarmscherm bepalen de bewoners zelf hoeveel graden de hellingshoek van het doek is. Op deze manier zorgen de bewoners ervoor dat ze altijd op hun gemak in de tuin kunnen zitten en de doorloophoogte is afgesteld op hun lengte.

Knikarmscherm De Meern: Verano Salou

Een Verano Salou knikarmscherm is van degelijke kwaliteit. De cassette is compleet afgesloten waardoor het doek beschermd wordt tegen weersomstandigheden, vuil en insecten. Met een knikarmscherm bepaal je zelf de hellingshoek en kun je door de zijwaarts gebogen armen gewoon er onderdoor lopen. De zomer door komen met een knikarmscherm is natuurlijk geen probleem. Je kunt namelijk heerlijk in de tuin zitten nu er een zonwerend doek boven je hoofd hangt. Een knikarmscherm houdt echter ook de woonkamer koel omdat veel zonlicht hier nu niet meer bij kan komen.

Wil je ook een knikarmscherm van hoge kwaliteit? De beste montage en garantie? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!

 

Laat u niet langer verblinden!