Driebuis zonnescherm Houten

Op de dag hebben we een driebuis zonnescherm geplaatst in Houten. Het zonnescherm is over de gehele breedte van de gevel geplaatst en moest hierdoor extra stevig vast zitten. Met een breder scherm hangt er meer gewicht aan de voetsteunen waardoor deze sneller zullen slijten of zelf breken. Om dit te voorkomen hebben we bij dit zonnescherm gebruik gemaakt van extra montage voetjes. Totaal hebben we 7 voetsteunen gebruikt voor het plaatsen van dit zonnescherm.

Zonnescherm Houten

Met een zonnescherm kun je heerlijk genieten van het buiten leven. De zon houdt je niet meer tegen en de warmte blijft simpelweg buiten je woning. Wil je meer ruimte om te leven of wil je meer tijd in de tuin zitten? Wordt je tegen gehouden door de zon of is je woonkamer een enorme sauna? Een zonnescherm kan al deze problemen wegnemen zodat ook jij weer comfortabel kunt leven.

Wil je meer comfort of leefruimte in de tuin en heb je interesse om een zonnescherm te plaatsen? Neem dan nu contact op voor een advies gesprek op maat!Vaardigheden

Gepubliceerd op

26 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.