Zilveren Rolluik geplaatst in Maarssen

In een groot deel van onze klussen hangen wij op maat gemaakte rolluiken op, zo ook in Maarssenbroek. Om het vele zonlicht dat via de voorkant van het huis binnendrong tegen te gaan, hebben wij een zon- en warmtewerend zilveren rolluik geplaatst. Naast dat het rolluik zijn functie vervuld, maakt hij de voorkant van het huis ook helemaal af met de strakke uitstraling.

Rolluik staat voor bescherming

Zoals op de foto te zien is het rolluik precies op maat gemaakt waardoor hij perfect past. We hebben gezorgd voor een mooie afwerking waardoor er geen ongewenste zon en warmte meer binnendringt. Overigens werkt het ook als een prima afscherming voor ongewenste inbreuk op uw privacy. Ga je op vakantie? Dan sluit je het rolluik om je spullen tegen diefstal te beschermen.

Wil jij thuis ook bescherming tegen de zon? We geven je graag advies over de meest geschikte zonwering. Neem telefonisch contact op of vraag een offerte aan.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 maart 2020

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.