Rolluik vervangen in omtimmering monument Woerden

Deze woning in Woerden was toe aan nieuwe rolluiken. De woning valt onder de monumentenzorg waardoor er niet vrij verbouwd mag worden. Gelukkig vormden de rolluiken van Schaduw Zonwering een passende oplossing voor deze woning. De rolluiken weren warmte en zon. Hierdoor zullen de bewoners van deze woning in Woerden buiten kunnen genieten van de zon en binnen geen overlast ervaren van warme felle zonnestralen. Daarnaast vormen ze ook een toevoeging aan de beveiliging van het huis, gezien het lastiger is om in te breken in een woning met rolluiken. Bij Schaduw Zonwering kun je terecht voor rolluiken die passen bij elk formaat raam. Zelfs voor de kleinste maten ramen zijn rolluiken beschikbaar.

Rolluiken inclusief montage

Deze woning in Woerden heeft erg sfeervolle houten omtimmeringen boven de ramen. De rolluiken zijn gemonteerd in deze omtimmeringen. Als de rolluiken omhoog zijn en niet worden gebruikt dan zie je deze niet zitten in de omtimmering. Wanneer de rolluiken in gebruik worden genomen dan rollen deze onder de omtimmering vandaan. Hierdoor passen ze goed bij de woning en verstoren ze de monumentale uitstraling van het gebouw niet. De rolluiken zijn zorgvuldig geïnstalleerd door de experts van Schaduw Zonwering. Wanneer je rolluiken op maat besteld bij Schaduw Zonwering dan worden deze altijd aan jouw woning geïnstalleerd.

Ben je ook op zoek naar goede rolluiken? Wil je ook bescherming tegen de zon, geluiden van buitenaf en inbrekers? Neem dan contact op met de experts bij Schaduw Zonwering voor het installeren van deze prachtige rolluiken.

Laat u niet langer verblinden!