Rolluiken Veldhuizen De Meern

Op deze dag hebben we in de bovenkant van deze woning in De Meern voorzien van rolluiken in de kleur antraciet. De rolluiken zijn erg duurzaam en doen hun werk in alle volledigheid. Aan stijl komen ze ook niet te kort. Ze hebben bovendien de kleinste rolluikkast van Nederland en hebben de juiste kleur voor deze woning.

Rolluik De Meern

Met rolluiken in De Meern breng je veel leefcomfort aan in je woning. Bovendien is je woning meer beveiligd en geïsoleerd met rolluiken. Wij hebben dankzij goed materiaal en professionele technieken ervoor gezorgd dat deze rolluiken de uiterste leeftijd zullen bereiken en de woning goed beschermd blijft tegen zowel warmte als kou. Onze rolluiken zijn tevens bestendig tegen de meest razende weersomstandigheden en beschermen de ramen wanneer het hagelt. Met rolluiken maak je een woning compleet en ben je verzekerd van optimaal wooncomfort.

Ben je benieuwd wat rolluiken voor jouw woning kunnen betekenen? Wij helpen je graag met een oplossing geschikt voor jouw woning en situatie. Neem contact op voor een vrijblijvend advies gesprek!Vaardigheden

Gepubliceerd op

29 september 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.