Rolluiken op dakkapel in Amersfoort

Deze dag heeft Schaduw Zonwering 2 rolluiken gemonteerd aan een dakkapel op een woning in Amersfoort. De dakkapel zorgt voor extra ruimte en licht in de woning. Maar zonder bescherming van de zon kan het toch erg benauwd worden op de bovenste verdieping. Een rolluik biedt de nodige bescherming voor je woning en zorgt ervoor dat de temperatuur aangenaam blijft. Ook zorgt een rolluik voor verduistering en kun je genieten van een heerlijke nachtrust. Met een rolluik aan je dakkapel haal je het beste uit je woning en zorg je voor een comfortabele leefomgeving.

Rolluiken Amersfoort

Rolluiken van Schaduw Zonwering houden de kou buiten en zorgen ’s zomers voor een aangename binnentemperatuur. De energie rekening zal aanzienlijk omlaag gaan. Rolluiken zijn namelijk gemaakt van sterk en isolerend materiaal. Ze weren al het licht en zijn dus volledig gesloten. Nu kun je gewoon lekker in het donker slapen zonder dat de gordijnen licht door laten. Een rolluik aan je woning brengt veel voordelen met zich mee en zorgt altijd voor een prettige leefomgeving.

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw woning? Wil je een rolluik aan je dakkapel laten plaatsen of ben je op zoek naar andere manieren van zonwering? Neem dan per direct contact op en wij komen bij jou langs voor een vrijblijvend advies gesprek!

 

Vaardigheden

Gepubliceerd op

22 januari 2019

Geachte bezoeker,

In verband met het coronavirus nemen wij extra maatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Wij willen u graag informeren over deze maatregelen en de stand van zaken. De gezondheid van u en onze medewerkers heeft voor ons de hoogste prioriteit.Tot heden is er geen enkele medewerker van Schaduw Zonwering besmet of ziek.

Om dit zo te houden nemen wij de volgende voorzorgsmaatregelen:

  • Wij houden de gezondheid van ons personeel goed in de gaten.
  • De monteurs dragen handschoenen bij het inmeten en/of monteren.
  • Er komt indien nodig 1 monteur binnen voor het inmeten en/of het aansluiten van de stroom; gelieve de ruimte waar de monteur aan het werk is niet betreden.
  • Gepaste afstand bewaren tussen elkaar.
  • Wij schudden vooralsnog geen handen.

 

Heeft u een afspraak met ons en bent u onlangs in een risicogebied geweest of heeft u klachten zoals; neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts? Neem dan graag contact met ons op zodat we samen kunnen kijken naar een oplossing.